Probavne tegobe nestaju uz Sikapur® med gastrointestinalni gel

Zdrava probava osnova je zdravog organizma, a želudac i crijeva su među najvažnijim organima u tijelu i dio složenog probavnog sustava čije je skladno međudjelovanje važno za zdravlje. Ako se ono poremeti, probavni sustav više ne može ispuniti svoju važnu ulogu, što se manifestira u obliku bolova u trbuhu, mučnine, povraćanja, vjetrova, proljeva, grčeva u trbuhu i nadutosti. Sikapur® med gastrointestinalni gel smiruje simptome i pomaže regeneraciju nadraženog probavnog trakta, uklanja bolove, a mogu ga koristiti i djeca.

Česti uzrok probavnih smetnji je infekcija probavnog trakta patogenima i njihovim toksinima koja može biti uzrokovana, primjerice, konzumacijom zaražene hrane i pića. Djelatna tvar Sikapur® med gastrointestinalnog gela je gel silicijeva dioksida tj. silicijeva kiselina u obliku gela, što je spoj sastavljen od minerala silicija s kisikom i vodom. Ono što čini gel silicijeva dioksida tako posebnim je njegova neuobičajeno velika sposobnost vezanja patogena i njihovih toksina. To znači da se patogeni i njihovi toksini u probavnom traktu vežu isključivo fizikalnim procesom i prirodno se izlučuju crijevima. Sikapur® med gastrointestinalni gel smiruje simptome i pomaže regeneraciju nadraženog probavnog trakta. Budući da gel silicijeva dioksida uz patogene veže i plinove, može smanjiti i nadutost.

Riješite se probavnih tegoba uz Sikapur® med gastrointestinalni gel koji je dostupan u svim ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 61,75 kn.

Više informacija doznajte na stranici www.mibe.hr.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like