Menstrualne čašice Intimina Lily Cup: svjetski hit ekskluzivno u Hrvatskoj na Abrakadabra.com

Mogu li voziti bicikl, obući određeni komad odjeće i koliko moram potrošiti na uloške ili tampone ovaj mjesec? Tipični problemi intimne njege tijekom menstruacije stvar su prošlosti, uz menstrualne čašice Intimina Lily Cup – svjetski hit koji je od sada ekskluzivno dostupan i u Hrvatskoj, na webshopu Abrakadabra.com.

Menstrualne čašice Intimina Lily Cup proizvod su čija je upotreba jednako dobra i za korisnice i za okoliš, a korisnice su naprosto oduševljene njima. Čašice se postavljaju u rodnicu, gdje sakupljaju menstrualnu krv, za razliku od uobičajenih higijenskih proizvoda koji je upijaju.

Proizvođač menstrualnih čašica Lily Cup, tvrtka Intimina, provela je anketu na 1 500 korisnica, koje su potvrdile da korištenje čašice smanjuje osjećaj suhoće, neugodne mirise, ali i grčeve tijekom menstruacije. Čašice doprinose i značajnom povećanju osjećaja samopouzdanja i udobnosti, posebice u kontekstu vježbanja i rekreacije tijekom ciklusa, ali i poboljšanja seksualnog života i sna tijekom ciklusa.

Budući da je menstruacija posebno osjetljivo razdoblje  u mjesecu za svaku ženu, važno je da je odabrani proizvod u skladu s najvišim standardima u higijeni. Za razliku od uložaka i tampona, menstrualne čašice Intimina Lily Cup u potpunosti su izrađene od medicinskog silikona, što znači da su udobne, fleksibilne i da ne nadražuju sluznicu. Mogu se koristiti i do 12 sati, a za ponovno korištenje jednostavno ih operite u vrućoj vodi. Mogućnost višekratne upotrebe i sveukupno trajanje čašice od deset godina znači da nemate uobičajeni mjesečni trošak za tampone ili uloške, ali i da uporabom menstrualnih čašica Intimina Lily Cup štitite okoliš.

Uz menstrualne čašice Intimina Lily Cup, na webshopu Abrakadabra.com možete pronaći i druge proizvode Intimina linije, poput kuglica za Kegelove vježbe kojima jačate mišiće zdjelice. Abrakadabra je pripremila i poseban poklon za prvih 30 kupaca menstrualnih čašica Intimina Lily Cup – tablete Intimina Monthly Spa, posebno pogodne za opuštajuću kupku u razdoblju prije mjesečnice.

Odaberite revoluciju intimne njege i higijene i naručite svoju menstrualnu čašicu Intimina Lily Cup na webshopu Abrakadabra.com, gdje vas čeka besplatna dostava na najbliži kiosk Tiska ili Paketomat bilo gdje u Hrvatskoj, uz plaćanje svim karticama i prikupljanje MultiPlusCard bodova.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like