Jasmin Girl proizvodi za njegu kože

Želite kvalitetnu njegu svoga lica i tijela, a da pri tome ne gubite puno dragocjenog vremena? Isprobajte Jasmin Girl proizvode! Izrađeni su od 100 % pamuka, dermatološki su testirani, vrlo su mekani i nježni na dodir, ne nadražuju kožu i primjereni su i za njegu osjetljive kože. Upoznat ćemo Vas s nekima od njih koji će Vam sigurno pomoći u ovim vrućim, ljetnim danima.

Jasmin Girl blazinice vate double face

Mekane blazinice za svakodnevnu njegu svih tipova kože, za odstranjivanje šminke i ostale kozmetičke namjene te za njegu dječje kože. Čudesne, meke i nježne blazinice od 100% prvorazrednog pamuka, dermatološki testirane, ne nadražuju kožu i praktične su za osjetljivu kožu. Jedna strana blazinice s velikim mekim crtama je namijenjena odstranjivanju šminke,  a druga strana s manjim mekim crtama namijenjena je nanošenju kozmetičkih sredstava.

Jasmin Girl intimne vlažne maramice

Vlažne maramice hipoalergijskog sastava, pogodne za svakodnevnu i višekratnu njegu intimnog područja s kamilicom i aloe verom. Idealne su za svakodnevno održavanje higijene jer nježno njeguju i štite osjetljivu kožu i sluznicu. Ne sadrže parfeme i bojila te osiguravaju brzu, učinkovitu i sigurnu intimnu njegu. U priručnom su pakiranju za potrebe aktivnih žena.

Jasmin Girl vlažne maramice protiv prištića

Vlažne maramice za svakodnevnu njegu problematične mladenačke kože sklone aknama, s ekstraktom manga za glatku, meku i podatnu kožu te ekstraktom nevena s antibakterijskim učinkom za smanjenje upala i drugih iritacija na koži.

Jasmin Girl blazinice za odstranjivanje laka

Brzo i jednostavno odstranite lak s noktiju! Vlažne blazinice sadrže 50 % pamuka, ne sadrže aceton i sredstvo za odstranjivanje laka, a dodan im je koži prijateljski vitamin E. Blazinice su ugodne i za najosjetljiviju kožu, a primjerene su i za odstranjivanje laka tamnih boja. Dermatološki su testirane.

Više na www.tosama.hr

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like