Savjeti o seksu koji dobro zvuče samo u teoriji

Seks ispred ogledala možda zvuči uzbudljivo, ali velike su šanse da, umjesto da se koncentrirate na partnera i uživanje, počnete razmišljati kako imate malo viška na trbuhu i svim onim izgovorima zašto niste otišli u teretanu. Jednostavnije rečeno, ogledala vam mogu začiniti seks i učiniti ga uzbudljivim, ali isto tako i upropastiti uživanje.

Pod tušem

Zajedničko tuširanje kao seksi uvertira je super, ali seks pod tušem teško je izvodljiv. Za početak, većina ljudi nema dovoljno veliku tuš kabinu koja bi vam omogućila da se opušteno prepustite strastima. Umjesto toga, vjerojatno ćete oboje morati stajati, što baš i nije seksi, a i prilično je iscrpljujuće. Osim toga, uvijek postoji mogućnost da se poskliznete.

Jedna od čestih seksi fantazija je predigra koja uključuje masažu uljem. Ono čini da koža sja i da izgleda seksi, ali nažalost, ova ulja imaju grozan okus i čine da se osjećate kao da ste se satima znojili u sauni. Također, uzrokuje one čudne zvukove, poput vakuuma, svaki put kada se vaša tijela spoje.

Seks na plaži

Vjerojatno jedna od najčešćih seksi fantazija. Ima nešto romantično i uzbudljivo u tome, ali pijesak može uzrokovati prave nevolje! Dok se zločesto upuštate u akciju na plaži, velike šanse su da će pijesak završiti i tamo gdje ne želite. Uostalom, pijesak stvara trenje, što može biti posebno neugodno.

Kućni seks snimci posebno su popularni u posljednje vrijeme. Iako kamera mnoge uzbuđuje, osim što postoji vjerojatnost da vaš snimak osvane negdje na Internetu, postoji još razloga zašto to i nije baš dobra ideja. Vjerojatno vas i ne bi baš uzbudilo da sjednete i odgledate svoju snimku?

Za ljubitelje oralnog seksa, poza 69 djeluje kao ostvarenje snova. Međutim, umjesto da oboje uživate, završava se tako što ste oboje poluzadovoljni seksom jer se ne možete koncentrirati na dvije stvari istovremeno. Od svega toga, vjerojatno ćete osjećati još jedino bol u vratu…

Seks u autu mnogima djeluje uzbudljivo, naročito onima koji žele probati nešto novo. Zamislite situaciju da ste parkirali automobil negdje, prešli ste na zadnje sjedalo i tako uzbuđeni, već deset minuta pokušavate pronaći pozu koja vam odgovara i brzo ćete vidjeti razliku između teorije i prakse. Ne postoji način da udobno uživate u seksu u automobilu, osim ako vozite tenk ili neku skupocjenu limuzinu. Da ne govorimo o tome koliko bi vam uništilo seks kada bi vam netko pokucao na prozor, dok ste vi u zanosu strasti…

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like