Ne mora uvijek on napraviti prvi korak…

Držite se izreke: “Nemam što izgubiti”. Iako je klišej, sjetite se da hrabre djevojke uvijek dograbe najbolje frajere. 

Muškarci se boje velikog ženskog društva, zato izlazite u pratnji najviše dvije prijateljice. Kada ugledate muškarca koji vam se sviđa, izdvojite se od prijatelja i skenirajte prostoriju. 

Kada uđe u vaš vidokrug, uputite mu “onaj” pogled. Na taj način ćete ga pozvati da vam priđe. Uputite osmijeh svakom dobrom tipu kojeg sretnete, nikada ne znate je li možda baš neki od njih pravi za vas.

Znate one grupne poruke koje vam kolege šalju o okupljanjima i druženjima? Hm, pa slobodno odgovorite na jedan i pridružite se zabavi.

Neka bivši i ostane bivši

Praćenje bivšeg na Facebooku završava odmah! Bolje potražite muškarce u koje ste bile zaljubljene u srednjoj školi. Pošaljite staroj simpatiji poruku kako ste ga slučajno vidjele među zajedničkim prijateljima i da ne možete vjerovati kako se promijenio, na bolje naravno.

Bez obzira na to koliko zastrašujuće može zvučati slijedećih nekoliko ideja, isprobajte ih, možda samu sebe iznenadite. 

  • Krenite u akciju i otiđite na nastup benda koji je na dobrom glasu. Ako nema zgodnih muškaraca u okruženju, barem možete razgovarati s gitaristom.
  • Privucite pažnju muškarca hrabrim potezima. Pošaljite piće za njegov stol. Pošaljite zanimljiv SMS muškarcu koji vam se već dugo sviđa. 
  • Kad ugrabite priliku, uđite u neki muški dućan, uzmite lijepu košulju, a zatim prisutnog frajera upitajte za savjet, uz obrazloženje da kupujete poklon za brata.
Učinite prvi korak

A sad krenite i korak dalje – vrijeme je da jednom od odabranih muškaraca date priliku.

Skupite hrabrost i porazgovarajte sa simpatijom, bilo da je to slatki dečko iz susjedstva ili kolega sa posla, a zatim razmijenite brojeve telefona. Uskoro možete doživjeti pravu ljubavnu bajku.

Ne zaboravite, kada se opustite i dopustite svom seksipilu da ispliva na površinu, uživat ćete u udvaračima kojih će sigurno biti napretek, a zatim lako izabrati sretnika koji će ponosno ponijeti titulu vašeg dečka.

Fotografije: press photo Billions

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like