Savršena ljetna čarolija: Alavi organska krema za brzo tamnjenje

Dolaskom toplih i sunčanih dana sve je aktualnije pitanje zdravog tamnjenja. Prošlogodišnji event Farmacia loves sun predstavio je apsolutni hit proizvod zdrave preplanulosti. Riječ je o certificiranoj, organskoj Alavi kremi za brzo tamnjenje.

Alavi organska krema za brzo tamnjenje, s čak deset odabranih dragocjenih ulja i maslaca, potiče prirodnu sposobnost tamnjenja kože te je hidratizira, njeguje i hrani kako bi ostala sjajna, zdrava i lijepa. Savršena preplanulost i zdrav brončani ten mogući su zahvaljujući visokovrijednim organskim uljima. Buriti, pasji trn, kokos i mrkva kožu dubinski hidratiziraju te potiču stvaranje melanina povećavajući njenu elastičnost i mladolik izgled.

Alavi krema za brzo tamnjenje obiluje karotenoidima među kojima je najpoznatiji beta-karoten. Karotenoidi neutraliziraju štetna UV-zračenja na površini kože, sprječavaju oštećenja i odumiranje stanica. Također, beta-karoten je tvar koja ima ključnu ulogu u stvaranju melanina, pigmenta odgovornog za tamnjenje kože.

Čistoća i kvaliteta Alavi kreme za brzo tamnjenje, kao i ostalih Alavi proizvoda, potvrđena je NaTrue organskim standardom. Prije svega standard se odnosi na minimalni udio organskig sirovina, dopuštene supstance i proizvodne procese koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

Ovaj jedinstveni hrvatski proizvod certificirane organske kozmetike inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike. Predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete.

Alavi krema za brzo tamnjenje ne samo da osigurava savršen brončani ten, već kožu hidratizira, njeguje i štiti. Idealna za nezaboravno ljeto!

Vaš must have za ovo ljeto – potražite na svim Farmacia prodajnim mjestima.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like