Lierac Magnificence noćni gel-balzam, prvi anti-age detox

Predstavljamo vam novitet ekskluzivne Lierac anti-age njege – Magnificence detoksicirajući noćni gel-balzam! Ova inovacija iz Lierac laboratorija osmišljena je kao anti-age detox koji potpuno resetira kožu ukidajući sve štetne faktore kojima je bila izložena preko dana. Svježom teksturom gela i učinkovitošću kakve maske, Magnificence noćni gel-balzam svojim aktivnim sastojcima detoksicira i ojačava kožu. Rezultati su vidljivi već prvog jutra nakon nanošenja: koža je zategnutija, glatkija, probuđena. Nakon višednevnog nanošenja rezultati su još očitiji: smanjuju se bore, koža je detoksicirana, čišća, čvrsta i blistava, svakim danom vidljivo ljepša.

Na temelju najnovijih otkrića Lierac laboratorija u istraživanju hibridne kozmetike, ovaj proizvod spoj je najboljeg iz prirode i znanosti. Sa 3,5-postotnom koncentracijom D-Glyox complexa i hijaluronskom kiselinom (5%), obogaćenima Sleeping Detox koncentratom baziranom na ekstraktu vrbe, detoksicira stanice kože i osnažuje ih kroz noć.

Magnificence noćni gel-balzam dio je Lierac Magnificence linije temeljene na anti-age patentu D-Glyox, zaslužnom za efekt trenutnog poljepšavanja kože. To je prva Lierac linija za njegu kože koja kontrolira starenje na samom izvoru – umanjuje pojavu bora, učvršćuje kožu i obnavlja sjaj lica.

Zaštitno lice cijele Magnificence linije je neodoljiva Ines Sastre, slavna španjolska glumica s francuskom adresom.

Cijena: 680 kn

Nagradna igra traje od 8. do 15. studenoga, a Lierac Magnificence noćni gel-balzam osvojit će tri čitateljice koje na našem Facebooku ostave najoriginalniji i najzanimljiviji odgovor na pitanje zašto bi ovaj proizvod trebao postati dio baš vašeg noćnog rituala njege?

Dakle, klik na link i sudjelujte: https://www.facebook.com/vita.com.hr/posts/1250361361702286

Imena dobitnica objavit ćemo 15. 11., a pokloni će im stići na kućne adrese.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like