Philips Avent poziva vas 9. 5. i 19. 5. na besplatne radionice uvođenja čvrste hrane za najmlađe

Najmlađi članovi obitelji tek su svladali nove motoričke vještine, razvili koordinaciju ruku, očiju i usta i naučili kako se koristiti sasvim drugim mišićima u ustima kako bi progutali hranu ili je izbacili iz usta. A u svemu tome tek otkrivaju prve okuse i razmatraju što im se od njih sviđa, a što ne, u čemu će uživati, a što će nevoljko pojesti samo da bi udovoljili mami i tati koji strpljivo drže žlicu i mole da uzmu „samo još jedan zalogaj“. Sve su to razlozi iz kojih su roditelji, osobito oni koji odgajaju svoje prvo dijete, često pod stresom kad pripremaju prve obroke za svoje mališane. Ne kaže se uzalud da je odvikavanje od dojenja i prelazak na čvrstu hranu jedna od najizazovnijih faza roditeljstva, no nema razloga za strah ili paniku.

Kao podršku i inspiraciju roditeljima, Philips Avent vas poziva na besplatne radionice uvođenja čvrste hrane pod vodstvom Nataše Brnas, magistre sigurnosti hrane koja će vas podučiti kada je najbolje krenuti s uvođenjem dohrane, koje namirnice pritom koristiti i kako ih kombinirati  u ukusnim i maštovitim kašicama. Nataša će kuhati na pari uz pomoć Philips Avent uređaja za pripremu zdravih dječjih obroka.

Nataša svoj profesionalan razvoj, ali i privatan život i roditeljstvo, temelji upravo na prehrani i dohrani najmlađe djece i otkrivanju najboljih načina za usađivanje i usvajanje dobrih prehrambenih navika od najranije dobi. Svjesna da su mlade majke uz pregršt informacija često samo još više zbunjene, Nataša na jednostavan način prenosi znanje roditeljima o važnosti pravilne prehrane te postavljanju kvalitetnih temelja kako bi djeca kasnije i sama znala birati ono što ih čini sretnima i zdravima.

Dojmovi s radionice održane 25. 4. 2017.

“Radionica je bila super! Jako sam zadovoljna onim što sam vidjela i ne bih ništa mijenjala”, Ivana.

“Iako već imam iskustva u dohrani, savjeti koje sam dobila na radionici bili su mi korisni, osobito kad je bilo riječi o kombiniranju namirnica. Posebno mi se svidio savjet o stavljanju temeljca u kašicu i voljela bih čuti još više takvih prijedloga, kao i dodatnih recepata za svaku fazu uvođenja dohrane”, Sandra.

Datumi održavanja radionica
  • 9. 5. 2017. u 10.30
  • 19. 5. 2017. u 10.30

Radionica u prosjeku traje sat i pol. Vaši mališani su dobrodošli.

Mjesto održavanja radionica: Zagrebački velesajam, Enzita Heksagon, paviljon 14a. Više infomacija i karta: http://enzita.hr/kontakt

Prijava na radionicu: radionicauvodenjehrane@gmail.com

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like