Ukližite u blagdansku čaroliju na Adventskom klizalištu Žuti mačak

Advent u Zagrebu koji ove godine po treći put brani titulu najboljeg u Europi uskoro dobiva tradicionalno pojačanje izvan centra grada. Adventsko klizalište Žuti mačak otvara svoja vrata 3. prosinca u 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena Centar uz bogat zabavni program, školu klizanja za velike i male i još mnoga iznenađenja.

“Veseli nas što četvrtu godinu zaredom kližemo s našim Zagrepčanima kojima svakog adventa pružamo kvalitetan sadržaj i mjesto lijepih uspomena u režiji Žutog mačka i Arena Centra. Jednako dobar scenarij najavljujemo i ove godine uz rasplesane maskote, klizačice skating kluba LEDA, klauna Balonka, disko i fotografiranje na ledu, facepainting, a sve to će pratiti Žuti mačak, glavom i brkom, te prepoznatljiv glas glumice Jasne Palić-Picukarić. Toplo se obucite, pozovite svoje najmilije i među prvim ukližite u našu blagdansku čaroliju”, izjavila je Antonija Kolarić, direktorica marketinga Žutog mačka.

Atraktivan ovogodišnji program prepoznala je i Mesna Industrija Gavrilović koja će svojim kvalitetnim proizvodima ‘napuniti baterije’ svim ljubiteljima zabave na ledu te im pružiti dodatnu snagu za nastavak zimske avanture na jednom od najljepših klizališta u gradu.

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište Žuti mačak neizostavnim okupljalištem najboljeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr te na www.arenacentar.hr/advent

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like