Olival poklanja 2 paketa njege za kosu s avokadom

U novoj nagradnoj igri možete osvojiti dva Olival poklon paketa s Avokado šamponom i Avokado uljem za njegu kose. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare ispod Facebook posta  s ovom objavom upišete naziv najpoznatijeg Olival proizvoda (mala pomoć: riječ je o ulju, pronaći ćete ga u tekstu). Objava dobitnica bit će 25. kolovoza.

Sunce, sol i nedovoljna hidratacija neki su od čimbenika koji  mogu isušiti i oštetiti kosu ljeti. No, uz pravilnu prevenciju i njegu, ona može ostati nepromijenjena. A u slučaju oštećenja zahtijeva kompleksniju njegu. Stoga donosimo korisne savjete kako biste kosi vratili živahnost i sjaj:

  1. Prirodna ulja dubinski njeguju kosu i vlasište pa prije spavanja na nju ravnomjerno utrljajte Olival ulje avokada koje će ju dubinski nahraniti i vratiti joj punoću i sjaj. Esencija ulja avokada bogata je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama koji djeluju regenerirajuće na kosu te hrane vlasište i korijen. Kosu svežite u punđu ili pletenicu i zaštitite jastuk dodatnom jastučnicom.
  2. Ujutro dobro operite kosu. Našamponirajte je Avokado šamponom za suhu i oštećenu kosu minimalno dva puta kako biste oprali višak ulja. Ulje avokada i pantenol važne su aktivne komponente ovog šampona koji obnavlja i hrani vlasište prodirući duboko u korijen kose.
  3. Pustite kosu da se prirodno posuši kako je ne biste feniranjem dodatno isušili.
  4. Današnji trendovi u preparativnoj kozmetici stavljaju naglasak na uporabu suhih ulja koji imaju visoku učinkovitost u obnovi kose. Stoga, naš zadnji savjet za ljepšu kosu je Olival Čarobno zlatno ulje. Plemenita ulja lješnjaka, jojobe, makadamije, ruže i badema s obiljem E vitamina su sastojci koji ovo suho ulje čine nezamjenjivim i multifunkcionalnim pa ih možete upotrijebiti i za obnovu hidrolipidne barijere kože. Dovoljno je samo nekoliko kapljica ravnomjerno utrljati na vrhove te lagano rastrljati po cijeloj dužini i vaša kosa će biti ljepša, elastičnija, mekanija i sjajnija.

Za dodatni dašak glamura podarite si tretman i s Čarobnim zlatnim uljem koje će vašu kosu dodatno nahraniti,  dati joj zlatni odsjaj, a odlično i miriše!

I na kraju postupak ponavljajte barem jednom tjedno tijekom mjesec dana, a ako nastavite i cijelu godinu, primijetit ćete razliku u kvaliteti i strukturi  kose. Ona će biti bujnija, podatnija, mekša  te će nestati i oštećeni vrhovi.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like