Gorenje Beauty Collection – uređaji za njegu kose

Jeste li se ikada pogledali u ogledalo i shvatili da vas kosa jednostavno ne sluša? Stvara li vam oblikovanje željene frizure problem? Gorenje Beauty kolekcija predstavlja uređaje za njegu kose kojima možete brzo i jednostavno napraviti savršenu frizuru svako jutro, tijekom dana ili navečer. Uređaji dolaze u živahnim bojama i unose mnoštvo zadovoljstva u vašu svakodnevnu rutinu.

Za bogati volumen

Beauty kolekcija donosi sušila za kosu u vedrim bojama s kojima možete oblikovati zavidni volumen za “chic” izgled. Neki modeli dolaze s Ionic tehnologijom koja pomaže u očuvanju glatke i sjajne kose – dok sušite kosu, aktivni ioni štite vašu kosu i zadržavaju u njoj savršen omjer vlage te sprječavaju stvaranje statičkog elektriciteta i daju kosi sjajan izgled. Za optimalnu njegu, moguće je odabrati željenu temperaturu kao i jačinu rada sušila za kosu. Za one koji su često na putovanjima tu je i putna varijanta „Pack & go“ kompaktnog i laganog sušila za kosu, čija sklopiva drška omogućuje jednostavno odlaganje.

Elegantna ravna kosa

Elegantnu ravnu kosu osigurat će uređaji za ravnanje kose iz Gorenje Beauty kolekcije. Dugačke keramičke ploče dužine 90 ili 110 mm idealne su za brže i jednostavnije ravnanje kose, a keramička površina omogućuje lako ravnanje i štiti kosu od lomljenja. LCD zaslon pruža potpunu kontrolu nad radnom temperaturom koja dolazi u širokom rasponu od 150°C do 230°C. Jednostavno upotrijebite dva prekidača kako biste odredili idealnu temperaturu za vaš tip kose.

Zaigrane, živahne i opuštene kovrče

Naglasite svoju mladenačku stranu laganim kovrčama i zasjajte punim sjajem. Možete oblikovati manje, veće ili lagano valovite kovrče kod kuće, uz uređaje iz Gorenje Beauty kolekcije. Glatki keramički premaz smanjuje trenje i štiti kosu od oštećenja, a digitalno namještanje temperature na zaslonu omogućuje odabir optimalne temperature u rasponu 120°C do 200°C za potpunu kontrolu prilikom izrade savršenih kovrča u svim oblicima i veličinama. Za sjajne kovrče!

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like