Blistava koža uz novi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Volume Filling Pearls serum

Danas sama borba protiv bora više nije dovoljna već koži treba pružiti pravi lifting učinak. NIVEA predstavlja inovativne, uvijek svježe aktivirane bisere u serumu s visoko koncentriranim lancem hijaluronske kiseline, koji je sposoban povećati vlastitu sposobnost kože da izravno veže vodu unutar svojih stanica. Pojačivač kolagena i kreatin aktivno poboljšavaju proces obnove kože te pružaju vidno osnaženu i mekšu kožu.

Serum je prvenstveno namijenjen ženama u dobi od 40 godina i više koje počinju primjećivati da njihova koža lica postaje sve manje čvrsta i počinje gubiti svoje konture te su u potrazi za proizvodom koji može neutralizirati znakove starenja i povratiti mladenački izgled.

Inovativna formula NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls seruma djeluje na staničnoj razini i aktivno podržava područja koja su najviše sklona starenju, pružajući koži obnovljenu punoću, čvrstoću i elastičnost iznutra prema van. Fina i svilenkasta tekstura bisera u trenutku dodira s kožom postaje prozirna te upotpunjava volumen i pruža iznimno ugodan i podatan osjećaj na koži. Koncentrati bisera ugrađeni su u hidratantni hidrogel te su svježe aktivirani sa svakim pritiskom pumpice, što jamči učinkovitu opskrbu kože aktivnim sastojcima.

NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls serum prikladan je za svakodnevno korištenje. Može se koristiti i za noćnu njegu kože ili kao podloga za šminku.

NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls: Inovativna formula djeluje na staničnoj razini i neutralizira aktivne znakove starenja, obnavljajući volumen, čvrstoću i elastičnost kože iznutra prema van. Uvijek svježe aktivirani biseri u serumu sadrže najučinkovitije sastojke protiv starenja – visoko koncentrirani lanac hijaluronske kiseline koji prodire duboko u slojeve kože, pojačivač kolagena koji aktivira proizvodnju kolagena i jača strukturu kože te kreatin koji potiče opskrbu energijom i izmjenu tvari u stanicama kože kako bi pružio koži lifting učinak. Cijena za 30 ml 135 kn

Lanac hijaluronske kiseline: Hijaluronska kiselina, sastojak koji povećava vlažnost kože, popunjava prostor između stanica i vezivnog tkiva kože. Kako starimo, količina hijaluronske kiseline u našoj koži se smanjuje i tada se počinju pojavljivati bore. Kod mladih, za čvrst i gladak izgled potrebno je, uz vanjsku pomoć, povećati sposobnost stanica da vežu vodu na sebe. Najsnažnije molekule pronađene su u visoko funkcionalnom lancu hijaluronske kiseline i sposobne su povećati vlastitu sposobnost kože da izravno veže vodu unutar svojih stanica.

Pojačivač kolagena: Značajno aktivira proizvodnju kolagena koji je odgovoran za  jačanje strukture kože i njezine elastičnosti.

Kreatin: Potiče opskrbu energije stanica kože, a time i proces regeneracije. Djeluje kao spremnik energije koji je važan za izmjenu tvari u stanicama. Proizvodnja kreatina smanjuje se kako starimo.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like