Naj Oleari Wonder Look palete sjenila za oči pravi su proljetni hit

Nove palete sjenila za oči popularnog talijanskog brenda stižu nam u 10 boja – baršunaste teksture i s različitim finišama: mat, svjetlucavi i satenski. Meka i kremasta tekstura vrlo je učinkovita u pogledu primjene i fleksibilnosti, a boje se lako miješaju – za dugotrajan i savršen make up koji traje cijeli dan.

Formula sjenila u paleti Wonder Look kreirana je prema konceptu čiste ljepote, odnosno na principu ‘manje je više’! Ove elegantne palete, s kompaktnim, laganim dizajnom i širokim ogledalom, prikladne su kad ste u pokretu – jer sadrži u jednom pakiranju sve make-up alate za svaku priliku.

01 / Nude tonovi
Vrhunska „nude“ paleta. Ove nijanse nikada nisu dovoljne u arsenalu ovisnika o ljepoti jer uvijek traže savršenu smeđu boju koja će se uklopiti u pregib ili ultra svijetlu boju kako bi stvorila sjaj ali isto tako bez odricanja od tamnijih tonova koji će dati intenzitet i dubinu očiju.

02 / Pink tonovi
Deset neutralnih nijansi temeljenih na ružičastim tonovima; od svijetlo ružičastog svjetlucavog efekta preko intenzivne mat svijetlo ljubičaste za stvaranje romantičnog i elegantnog izgleda. Ne nedostaje ni najodvažnijih i najsvjetlijih nijansi tople ljubičaste da ovoj univerzalnoj paleti daju karakter i stil.

03 / Hladni tonovi
Paleta hladnih tonova za chic i profinjen izgled. Izmjena metalik i mat finiša omogućuje vam stvaranje mnoštva različitih izgleda pogodnih i za dan i za noć. Meke boje u kombinaciji s plavom, zelenom i srebrnom čine vjeđe elegantnim stvarajući primamljiv izgled. (Cijena: 224,30 kn)

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like