Osvojite Olival piling za lice i Čarobni piling gel za tijelo!

U novoj nagradnoj igri možete osvojiti dva Olival poklon paketa s Olival pilingom za njegu i čišćenje lica te Čarobnim piling gelom za tijelo. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare Facebook posta s ovom objavom upišete koje se ulje koristi u Olival pilingu za njegu i čišćenje lica (pronaći ćete odgovor u tekstu). Objava dobitnica bit će 25. rujna 2017.

Koža, kao najveći organ tijela, neprestano se obnavlja i ljušti. Novonastale stanice kože su stalno u diobi i potiskuju one iz dubljih slojeva pa na površinu uvijek dolazi sloj mrtvih, pločastih stanica, koji se ljušti i otpada. Ovaj proces posebno je intenzivan na prijelazu sezone ljeto-jesen, ali i pod utjecajem zagrijanog i dehidriranog zraka u zatvorenim prostorijama zimi. U tom procesu važno je ponekad potpomognuti ljuštenje vanjskim djelovanjem kako bi se mlada i zdrava koža što lakše obnavljala. Mehaničkim uklanjanjem uz pomoć specijaliziranih preparata s pilingirajućim zrncima lagano uklanjamo odumrle stanice s površine kože, a preparati se razlikuju po strukturi i namjeni pa je tako potrebno razlikovati piling za lice i tijelo.

Olival piling za njegu i čišćenje lica s uljem smilja nježno i učinkovito odstranjuje nečistoće i odumrle stanice s površine kože. Sadrži fino usitnjena zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja nakon čega je koža lica i vrata zategnuta, nježna i glatka.

Kod pilingiranja tijela vrlo je praktično koristiti piling gelove za tuširanje s piling zrncima. Primjenjuju se uz blagu masažu, kružnim pokretima, pomažu ljuštenju odumrlih stanica s površine kože i jednostavni su za primjenu. Olival Čarobni piling gel sadrži emolijentne biolipide koji hidratiziraju kožu, a zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pilingiraju i dodatno potiču regeneraciju te produljuju mladenački tonus i izgled kože.

Više na: www.olival.hr

 

 

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like