20% popusta u Mülleru na Phyto njegu za kosu

Phyto vam je za prosinac, mjesec darivanja, pripremio poseban popust u Mülleru. Na cijeli Phyto asortiman u Mülleru od 11. do 31. 12. 2017. vrijedit će 20% popusta!

Phyto se već godinama strastveno bavi istraživanjem kose i danas se u Phyto linijama za njegu kose koristi gotovo 500 aktivnih sastojaka. Sastojci se biraju ovisno o potrebama različitih tipova kose i nude specifična rješenja za svaki tip kose i za svaki problem, od dnevne njege preko problema slabe kose do peruti. Djelotvornost proizvoda dokazana je brojnim kliničkim testovima i svjedočanstvima Phyto korisnika širom svijeta.

Svejedno imate li samo dvije minute na dan ili dovoljno vremena za bogat njegujući tretman kose, Phyto linija proizvoda ima rješenje za svaku potrebu vaše kose i zna sve što je potrebno za njenu ljepotu.

Kreme, serumi, ulja, dubinske maske, proizvodi za oblikovanje, svi ti proizvodi uvest će vas u svijet njege u kojem će kosa uživati – od baršunaste teksture proizvoda do visoko učinkovitih formula za trenutni učinak, već nakon prve upotrebe.

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like