Voljet ćemo ove jeseni: predimenzionirane vunene pokrivače Wool Essentials

Točno znamo čime ćemo se ugrijati prvih ovogodišnjih prohladnih večeri: predimenzioniranim vunenim dekicama, inovativnim ručnim radom Zagrepčanke Nene Mitrašinović. Ni sama ne podnoseći gradsko sivilo i hladnoću, Nena je prije nekih godinu dana pomislila da sigurno postoji nešto čime bi si uljepšala takve dane. Budući da se bavila pletenjem, oduvijek je proučavala svjetske trendove u vezi s tim i, nekako istodobno sa svjetskim hand made strujama, i sama se dohvatila divovske vune i golemih igala za pletenje, sličnijih bejzbolskim palicama nego iglama, i isplela svoj prvi oversized vuneni komad – šal. Prvo ga je pokazala sestri i prijateljicama i, kad je naišla na oduševljenje, odlučila se okušati i u pletenju većeg komada – predimenzionirane, mekane, tople dekice. Takva se deka pokazala punim pogotkom – na prvi pogled osvaja svojom jednostavnošću, toplinom i mekoćom, a uklapa se u svaki prostor, i to ne samo kao uporabni, nego kao savršen dekorativni predmet.

Nena Mitrašinović radi isključivo od prirodne merino vune (dosta ju je teško i skupo nabaviti, ali to je nije omelo), a najdraži su joj komadi u pastelnim bojama. Donedavno je sve što bi napravila začas razgrabile prijateljice pa je odlučila svoj rad ponuditi i drugima.

Svoj je brand, prvi takav u Hrvatskoj, nazvala Wool Essentials, a osim po vlastitim zamislima, plete i prema posebnim zahtjevima kupaca.

Ovaj neodoljiv novi brand možete pratiti na Instagramu kao Wool Essentials (https://www.instagram.com/woolessentials/), a naručiti možete na mob. 091/503-11-44 ili e-mail: nensy0202@yahoo.com

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like