#ostanidoma i budi sa stilom: 3 kućne modne kombinacije

Možda trenutno dane provodimo kod kuće, ali to ne znači da su nam modni trendovi prestali biti važni. Naprotiv, sada imamo i više vremena na raspolaganju. Što nositi kad smo doma, a ipak ostati u trendu?

Za kućne modne kombinacije najvažnije je da su praktične i ugodne jer ćemo u njima provesti cijeli dan. Ovisno o kućnim aktivnostima koje vas čekaju tijekom dana, predlažemo ove tri modne kombinacije!

Papuče sa stilom – savršen izbor za uživanje kod kuće
Ovih dana je sasvim u redu ako poželite provesti dan u pidžami, bez puno razmišljanja o modi. To ne znači da trebate žrtvovati svoj stil. Bez obzira koji ste tip, onaj koji obožava pidžame od flanela ili onaj koji nosi svilene spavačice i pidžame, omiljene papuče zaokružit će taj ležerni kućni stil. Super je što vas dostavljač neće gledati čudno kada mu otvorite vrata. Uz omiljene papuče predlažemo: kućne haljine, ogrtače ili treni

Modne natikače – trend kojeg obožavamo već godinama
Ima tih dana kada nam je potrebno malo više nego inače i kada ostanak kod kuće postaje izazov. Predlažemo da pozovete prijateljice na virtualno druženje i odaberete svoju modnu kombinaciju. Otvorene i ugodne natikače pravi su odabir za virtualnu kavicu. Prošlih su sezona zasjale na tron modne ljestvice jer su vrlo praktične. Mogu se nositi uz sportske kombinacije, uz ležeran stil, a pristaju i na elegantne kombinacije. Svaka kućna aktivnost u njima će biti izdržljiva jer su neodoljive i vrlo udobne. A ako trebate na brzinu skoknuti do trgovine, u njima to svakako možete. Uz udobne natikače predlažemo: palazzo hlače, kombinezone, prozračne haljine.

Tenisice za trčanje – partner u održavanju vaše forme
Brinete li o svojem zdravlju i u udobnosti svoga doma, onda će vam tenisice biti idealan saveznik. Vježbanje kod kuće u ovim je danima postalo jako popularno. Za ovu aktivnost uglavnom biramo trenirke i tajice te sportske majice – ovisno u čemu se ugodnije osjećamo. Tenisice za kućno vježbanje moraju biti ugodne i lagane kako ne bismo dojadili susjedima. Uz tenisice predlažemo: hlače za jogu, kratke kombinezone, omiljenu trenirku ili uske tajice.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like