Inspirirana bojama: nova kolekcija cipela by Rita Ora za Deichmann

Pjevačica je pod geslom kampanje ”Inspirirana bojama” u suradnji s Deichmannom razvila kolekciju cipela žarkih boja i raznolikog dizajna s popularnim ukrasnim detaljima. Poruka kolekcije glasi: Volite sebe i pokažite svijetu što možete.

U kolekciji se ocrtava hrabar i ekstravagantan stil – ona odaje počast šarolikim bojama i životnoj radosti.  35 modela ove kolekcije objedinjuje aktualne trendove sezone: glomazne tenisice, metalik boje, glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom i modeli s remenčićima. Tenisice s istaknutim potplatima, kombiniranje žarkih boja i metalik elementi sinonim su za sportski trend. Slingback cipele i loaferice s krokodilskim uzorkom upotpunjuju elegantni ljetni stil.

Ravne sandale u svjetlucavim akcentnim bojama te sandale sa širokim remenjem modeli su koje niti jedna ljubiteljica mode neće preskočiti. Kolekciju pokraj modela s remenčićima u pastelnim bojama zaokružuju i upadljive glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom te lakirane salonke i salonke sa životinjskim uzorkom.

‘Jako se veselim nastavku suradnje s Deichmannom’, rekla je Rita Ora. ‘Ispunio me rad na stvaranju ove izvrsne i šarene kolekcije koja vas poziva da budete hrabri, da budete svoji.’

Nova je kolekcija dostupna na policama Deichmann trgovina, a moći će se kupiti čim trenutna situacija to omogući. Na Deichmann društvenim mrežama i web stranici možete pratiti obavijestiti o ponovnom otvaranju Deichmann poslovnica koje su trenutno zatvorene.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like