Zona Vital predstavila nove proizvode koji će otjerati viruse i bolesti

Zona Vital odlučila je stati na kraj godišnjem dobu u kojem vladaju prehlada i gripa i okrenuti se proljeću. Na druženju u zagrebačkom Teatar baru predstavljena su tri nova proizvoda iz Zona Vital linije: Propolis gel, Salvipan tablete i Vitamin D3 oralni sprej.

Sva tri proizvoda nastala su prema mjeri današnjega čovjeka kojemu nedostaje vremena za aktivnu brigu o zdravlju, a namijenjena su za odgovorno samoliječenje.

Salvipan tablete sadrže suhi ekstrakt lista kaduljete vitaminC i pantotensku kiselinu. Kadulja ublažava nadražaj grla i ždrijela, a vitamin c doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava te je to skladna kombinacija sastojaka. Propolis gel pomaže kod njege nadražene kože i sluznice usne šupljine, a površinski aktivne tvari i omekšivač, odnosno ovlaživač omogućuju bolji kontakt gela s kožom ili sluznicom, gdje stvara zaštitni film.Struktura Zona Vital Propolis gela omogućuje kontrolirano oslobađanje propolisa i njegovo produljeno djelovanje na mjestu primjene.Nanosi se u tankom sloju ili u obliku kapi dva do tri puta dnevno.Treći predstavljeni novi proizvod, Vitamin D3 oralni sprej svojevrsno je sunce u spreju, dodatak je prehrani koji, osim što pomaže kod održavanja normalnih kostiju, doprinosi održavanju potrebne razine kalcija u krvi, apsorpciji kalcija i fosfora te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Najvažnija značajka je upravo oblik spreja koji omogućuje fleksibilno doziranje i prilagodbu potrebama različitih skupina korisnika.

U ime tvrtke Oktal Pharma novitete je predstavila magistra Daniela Hočevar: „Drago nam je da za sve danas predstavljene novitete već imamo izvrsne povratne informacije. Propolis gel se pokazao kao sjajna pomoć za njegu kože i sluznice, primjerice kodmanjih ogrebotina i opeklina, ali i kod afti i herpesa na usnama. Za Salvipan tablete nam korisnici javljaju da su, osim što djeluju, i iznimno ukusne. Vjerujemo kako će i Vitamin D3 oralni sprej postati dio svačije kućne ljekarne, jer je zbog svog farmaceutskog oblika praktičan te omogućuje doziranje ovisno o potrebi. Zadovoljstvo nam je najaviti da uskoro stiže još noviteta iz Zone Vital, nastalih s ciljem ispunjenja potreba i želja za kvalitetnim, pouzdanim i djelotvornim proizvodima iz područja očuvanja zdravlja i vitalnosti“.

Prednosti Zone Vital prepoznala su i brojna poznata lica, među ostalima, Ivana Blažoti Mijoč, Antonija Stupar Jurkin, Mirela Priselac Remi i Iva Vuletić.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like