Otkrijte kako očuvati zdravo i snažno srce!

Velik broj istraživanja pokazuje direktnu vezu između omega-3 kiselina (DHA i EPA) i zdravog srca. U procesu starenja, stjenke krvnih žila postaju sve kruće, razina kolesterola i krvni tlak se povećavaju i srce postaje sve slabije. Omega-3 kiseline (EPA i DHA u ukupnoj dnevnoj dozi od 250 mg) doprinose normalnoj funkciji srca, što je potvrdila Europska agencija za sigurnost hrane svojim pozitivnim mišljenjem.

Omega-3 masne kiseline tijelo ne može proizvesti samo te ih je nužno osigurati prehranom. Preporuka je barem dva puta tjedno jesti masniju ribu koja je odličan izvor ovih, za naše zdravlje važnih kiselina. Ako to ne činite, omega-3 kapsule mogu biti odličan nadomjestak.

Omega-3 masne kiseline u ribljem ulju reduciraju stupanj triglicerida u krvi, što je dokazano brojnim istraživanjima. Korisni učinak se može postići uzimanjem 2 g DHA kiseline dnevno.

Samo dvije kapsule dnevno su dovoljne!

OmegaMarine Forte+  Natural Pharmaceuticalsa sadrži visoko koncentrirane omega-3, omega-6, omega-7 i omega-9 za maksimalan učinak. DHA i EPA kiseline iz omega-3 grupe doprinose ispravnoj funkciji srca, ali i vašeg mozga i vida. **

OmegaMarine FORTE+ – od ribe do ribljeg ulja u manje od 75 minuta!

OmegaMarine FORTE+ kapsule proizvedene su od ulja lososa posebne kvalitete. Losos živi u hladnoj i čistoj morskoj vodi na sjeveru Norveške. Losos izvađen iz mora odmah se doprema u tvornicu gdje se iz njega uzima svježe ulje, a proces od ulova do svježeg ulja traje manje od 75 minuta.

Svježina je ključan faktor visoke kvalitete omega-3

Norveška ima dugu tradiciju u proizvodnji omega-3 izuzetno visokih standarda. Za proizvodnju OmegaMarine FORTE+, tvrtka Natural Pharmaceuticals odabire sirovinu lososa koji živi uz norvešku obalu. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

** Dnevni unos 250 mg EPA i DHA doprinosi normalnoj srčanoj funkciji.

Dnevni unos 250 mg DHA doprinosi održavanju normalne moždane funkcije.

Dnevni unos od 250 mg DHA doprinosi održavanju normalnog vida.

Više o proizvodu OmegaMarine FORTE+ možete pronaći na adresi www.omegamarine.hr, a povodom Svjetskog dana srca, jednog čitatelja/čitateljicu nagrađujemo pakiranjem od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+, dovoljnim za 6 mjeseci. Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju, dovoljno je da u komentarima ispod našeg Facebook posta odgovorite u kojoj je zemlji proizveden dodatak prehrani OmegaMarine FORTE+, tvrtke Natural Pharmaceuticals.

 

 

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like