Nagrađujemo u povodu Svjetskog dana srca: osvojite OMEGAMARINE FORTE+

Velik broj istraživanja pokazuje direktnu vezu između omega-3 kiselina (DHA i EPA) i zdravog srca. U procesu starenja stijenke krvnih žila postaju sve kruće, razina kolesterola i krvni tlak se povećavaju i srce postaje sve slabije. Omega-3 kiseline (EPA i DHA u ukupnoj dnevnoj dozi od 250 mg) pomažu održavati srce zdravim, što je potvrdila Europska agencija za sigurnost hrane svojim pozitivnim mišljenjem.

Najbolja metoda da se osigura dovoljan unos omega-3 kiselina je prehranom – barem dva puta tjedno potrebno je jesti masniju ribu. Ako to ne činite, kapsule omega-3 su odličan nadomjestak.

Omega-3 masne kiseline u ribljem ulju reduciraju stupanj triglicerida u krvi, što je dokazano brojnim istraživanjima. Korisni učinak može se postići uzimanjem 2 g DHA kiseline dnevno.

Samo dvije kapsule dnevno su dovoljne!

OmegaMarine Forte+  kapsule sadrže visoko koncentrirane omega-3, omega-6, omega-7 i omega-9 za maksimalan učinak. DHA i EPA kiseline iz omega-3 grupe pridonose ispravnoj funkciji srca (učinak vidljiv kod ljudi koji uzimaju 250 mg DHA i EPA dnevno).

Dugogodišnji fitness i kondicijski trener te pobornik zdravog načina života Mario Valentić navike zdrave prehrane usvojio je još od malena, točnije otkad se počeo baviti sportom. „Redovito vježbanje i zdrava prehrana misija su koju nastojim svakodnevno provoditi u svom životu. S obzirom na to da je uobičajenom dnevnom prehranom teško unijeti dovoljnu razinu omega-3 kiselina kroz dnevne obroke, redovito uzimam 2 kapsule OmegaMarine FORTE+ dodatka prehrani koji mi pomaže da svoj organizam opskrbim preporučenim dnevnim količinama DHA i EPA masnih kiselina“.

Norveška ima dugu tradiciju u proizvodnji omega-3 izuzetno visokih standarda. Za proizvodnju OmegaMarine FORTE+ tvrtka Natural Pharmaceuticals odabire sirovinu lososa koji živi uz norvešku obalu. OmegaMarine FORTE+ prvi je svjetski dodatak prehrani na bazi svježeg norveškog lososovog ulja – Xalar. Visoka kvaliteta i prirodna izvornost ovih omega-3 kapsula, obogaćenih vitaminom D, potvrđena je Omega Veritas međunarodnim certifikatom izvornosti.

Više o proizvodu OmegaMarine FORTE+ možete pronaći na adresi www.omegamarine.hr,  a u povodu Svjetskog dana srca jedan čitatelj ima priliku osvojiti pakiranje od 360 kapsula OmegaMarine FORTE+,  dovoljno za 6 mjeseci.

DA BISTE SUDJELOVALI, DOVOLJNO JE DA U KOMENTARE FACEBOOK POSTA S OVOM OBJAVOM UPIŠETE U KOJOJ SE ZEMLJI PROIZVODI OMEGAMARINE FORTE+ (PRONAĆI ĆETE ODGOVOR U TEKSTU). OBJAVA DOBITNIKA/DOBITNICE BIT ĆE 9. LISTOPADA 2018.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like