Kako lakše prebroditi proljetne alergije, prehladu i proljetnu depresiju?

Kihanje, kašalj, curenja nosa, nadražene i otečene oči, samo su neki od nepoželjnih i najčešćih simptoma alergija i proljetnih prehlada, karakterističnih upravo za dolazak proljetnih dana. S obzirom na to da proljeće zapravo znači i vrijeme promjene, dolazak novog godišnjeg doba često znači i pojavu proljetnih depresija.

Oslabljeni imunitet, umor, psihička i fizička malaksalost najčešće su pojave u ovo doba godine, a moguće ih je prebroditi dovoljnim količinama sna, odlaskom u prirodu, kao i odabirom pravilne prehrane koja će organizmu osigurati dragocjen unos vitamina koji pružaju neophodan izvor energije.

Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunološkom sustavu. Pod utjecajem ultraljubičastih zraka vitamin D može se sintetizirati u koži, međutim razni čimbenici poput onečišćenja i nedovoljno sunca smanjuju sintezu vitamina D pa se preporučuju posebni pripravci obogaćeni vitaminom D, s obzirom na to da ga u prehrani nalazimo u vrlo malim količinama.

Almagea® CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji pridonosi normalnoj funkciji imuniteta. S obzirom na to da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea® CURCUMIN FORTE+ sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama i pritom ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.

1 kapsula Almagea® CURCUMIN FORTE+ (596 mg) odgovara količini od 14 standardnih tableta s kurkuminom.

Više o proizvodu možete pronaći na linku.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like