Artistry otkriva tajnu energije kože – Supreme LX™ kolekcije

Uzrok starenja kože pronađen je u prirodnom tjelesnom bioritmu. Koža funkcionira pravilno kada je sinkronizirana i energizirana, pa na taj način izgleda mlađe. Ipak, starenjem tijela, bioritam se remeti.

Je li uopće moguće ponovno sinkronizirati mladenačke ritmove kože? To je pitanje koje su si postavili znanstvenici Artistry kozmetike i došli su do pozitivnog odgovora upravo izumom Artistry Supreme LX™ regenerirajuće kreme i Artistry Supreme LX™ regenerirajuće kreme za područje oko očiju. Ova je kolekcija ispunjena inovativnim Artistry™ sastojcima za njegu kože i najnovijom tehnologijom, kako bi se postigli jednako revolucionarni rezultati.

„Artistry Supreme LX™ kolekcija pruža luksuznu njegu kože“, kaže potpredsjednik Global Beauty Maud Pansing-a. „Rezultati su jednostavno zadivljujući – korištenjem ovih luksuznih formula, žene su nam rekle kako im koža izgleda mlađe, čvršće i bolje nego je izgledala već godinama.“

Tajna je u energiji kože

Naprednim istraživanjima stanica pod vodstvom iskusnih znanstvenika u Artistryijevim laboratorijima, donesen je zaključak da se sveobuhvatno smanjenje vidljivog starenja kože započinje unutar 24-satnog bioritma kože. Ovo saznanje istaknulo je potrebu za otkrićem katalizatora s biljnom bazom, koji omogućuju brzu resinkronizaciju, kako bi se pomoglo regeneriranju kože.

Kao dio njihovog globalnog istraživanja, znanstvenici iz Artistryija konzultirali su i svjetske renomirane botaničke istraživačke centre te globalne lidere iz svijeta botanike. Više od 300 biljaka iz svakog kutka svijeta bili su studiozno procijenjeni prije nego su znanstvenici iz Artistryija odabrali iznenađujuće prekrasne – i snažne – vrste, Gardenia Grandiflora.

„Unutar staničnih ćelija ovog sjajnog cvijeta, otkrili smo sastojke koji dozvoljavaju procvat čak i u najsurovijim klimatskim uvjetima“, naglašava direktor Global Technology Discovery-ja, Paul Seehra, Ph.D. „Surađivali smo sa svjetskim liderima u istraživanju botanike, koji su primjenili eksluzivne biotehnološke procese kako bi se stanice iz stabljike Gardenia Grandiflore destilirale u čisti, stabilan eliksir. Ovaj snažni ekstrakt pomaže pri ponovnoj sinkronizaciji prirodnog bioritma kože i nadopunjava njenu sposobnost za obnovu prirodne i mladolike energije.“

Obje Artistry Supreme LX™ formule ističu regenerativne moći ekstrakta dobivenog iz stanica stabljike Gardenia Grandiflore.

Ekskluzivni kompleks efekta stanica nadopunjen ekstraktom iz stabljike Gardenia Grandiflore pomaže u poboljšanju sposobnosti kože u vlastitoj energizaciji. Tehnologija buduće generacije bogato je oplemenila proizvode s 24 karatnim zlatom, koji omogućuje difuziju optičkog sjaja kako bi utjecali na izgled površinskih i dubokih linija; patentirani kardiolipin i L-karnozin, koji pomaže u energizaciji stanica kože. Uzgojeni i ubrani s vlastitih organskih NUTRILITE™ farmi, ekstrakt zelene acerola trešnje, antioksidansa koji pomaže u zaštiti kože protiv agresivnih utjecaja iz okoline te patentirani NUTRILITE™ ekstrakt lista špinata, koji pomaže u pojačanju ponovnog sinkroniziranja prirodnog bioritma kože.

„Kompleks efekta stanica je moćna smjesa s visoko efektivnim i ekskluzivnim sastojcima“, dodaje Seehra. „Smjesta i kroz vrijeme, naša formula sadrži multifaznu tehnologiju koja puni, energizira, popravlja i štiti kožu kako bi izgledala i ponašala se kao u mladim danima.“ Zapravo, laboratorijski testovi Artistry Supreme LX™, uključujući kompleks efekta stanica i ekstrakt iz stabljike Gardenia Grandiflora, pokazali su povećan indeks energije kože za 68 puta, uspoređujući sa stanicama koje nisu tretirane.

Prodorna ljepota, iznutra i izvana

Elegantno izrađeno pakiranje Artistry Supreme LX™ kolekcije sačinjeno je od imitacije dragog kamenja u metalik zlatnoj boji, koji dodaju sofisticiranu notu dragocjenim sastojcima koje čine formulu proizvoda. Artistry Supreme LX™ zatvarač je sačinjen od čak 24 sloja, što asocira na 24-karatno zlato koje je jedan od sastojaka kreme i 24-satni tjelesni bioritam, inspiracija za kompleks efekta stanica.

„Od same forme do funkcije, nova generacija proizvoda za luksuznu njegu kože oličenje su otkrića koje postavlja Artistry™ visoko na ljestvicu proizvođača kvalitetne kozmetike“, dodaje Pansing. „Potičući kožu da se ponaša 15 godina mlađe, Artistry Supreme LX™ kolekcija odgovara na poziv žena diljem svijeta, a rezultati istraživanja svjedoče sami za sebe.“

Cijene:

Obnavljajuća krema ARTISTRY SUPREME LX™: 2.593,69 HRK

Obnavljajuća krema za njegu kože oko očiju ARTISTRY SUPREME LX™: 1.274,06 HRK

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like