Osvojite Olival paket za njegu ruku za sebe i prijateljicu

U novoj nagradnoj igri za sebe i prijateljicu možete osvojiti prekrasan poklon: Olival paket s Hidratantnom kremom za njegu ruku s ekstraktom nevena i Koncentratom za ruke s nevenom. Da biste sudjelovali, dovoljno je da u komentare ispod Facebook posta s ovom objavom upišete prijateljičino ime. Objava dobitnica bit će 1. veljače.

Dio tijela koji je uz lice najviše izložen vremenskim uvjetima su svakako ruke. Stoga su ruke  neizostavan dio svakodnevne rutinske njege, s naglaskom na posebnu pažnju kroz nepovoljne zimske vremenske uvjete  kao što su  hladnoća, vjetar, ali i suhi zrak u zagrijanim prostorijama.

Olival hidratantna krema za ruke s ekstraktom nevena hrani kožu i izvrsna je za dnevnu njegu, brzo se upija i hidratizira suhu kožu. Ekstrakt nevena sadržan u ovoj prokušanoj formuli obnavlja oštećenu kožu i nokte. Sadržani vitamin E je snažan  antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Za intenzivniju njegu u ponudi je i Olival koncentrat za ruke s nevenom koji djeluje do najdubljih slojeva suhe, ispucane i osjetljive kože ruku. Osim za zimsku njegu, ovaj koncentrat za ruke i nokte idealan je za noćnu njegu.

Više na: www.olival.hr

Gdje kupiti: dm, Bipa, Kozmo, Konzum, Interspar, Nama, KTC, Tommy i u odabranim ljekarnama

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like