Jogom do boljeg seksa

Kao što sigurno znate, pravilno disanje u jogi je vrlo bitno. Na taj način se oslobađamo stresa, što je jedan od bitnih preduvjeta za kvalitetan seksualni život. Vježbe disanja ubrzavaju protok krvi kroz tijelo i tako poboljšavaju vašu senzibilnost i samim time intimni odnos sa partnerom.

Joga jača orgazme

Joga na orgazam djeluje dvojako: jogom učvršćujete mišiće trbuha i spolnih organa zbog čega su i orgazmi intenzivniji, istovremeno zahvaljujući jogi naučit ćete kako opustiti mišiće i prepustiti se uživanju.

Vježbanje joge povećava energičnost

Redovito vježbanje joge tijelu daje dodatnu energiju koja će vam pomoći duže održavati erekciju, ili doživjeti maratonsko vođenje ljubavi. Osim toga, pozitivne misli, optimistični stavovi i samopouzdanje, također mogu biti posljedice joge, a poznato je da sve to ima direktan utjecaj i na vaš seksualni život.

Uči vas da prihvatite svoje tijelo

Gipkost, koordinacija, ravnoteža tijela i duha, nastali uslijed joge, višestruko će vam pomoći da poboljšate svoj ljubavni život. Neke poze, za koje ste ranije mislili da su nemoguće, možda vam postanu lako izvodljive.

A tek joga koja se vježba u paru…

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like