Jeste li pomalo vještica? Nemojte se nimalo čuditi

Je li vam se ikada dogodilo da sjednete na pogrešan vlak i upravo tada vam se doživite fatalni susret? Ili da vam se u snu pojavi rješenje za problem koji vas već dugo muči? Je li to čista slučajnost? Možda. Ali što ako vam je «netko» sugerirao da postupite ili razmišljate na određeni način? Neki dobri duh, anđeo, obožavana baka koja je umrla prije nekoliko godina. Ili vaše nepogrešivo šesto čulo. U vama postoji nevjerojatna energija koja vam omogućava da osjetite stvari koje ne možete fizički vidjeti i koja vam pomaže da «upravljate» događajima, da činite dobro sebi i drugima. Ako prihvatite tu činjenicu i pustite energiju da slobodno teče, otkrit ćete mnoge neočekivane stvari: na primjer, da se u vama krije mala vještica, da anđeli uistinu postoje, da je vaša mačka duh koji vas vodi….

Oduvijek vjerujete da imate intuiciju i šesto čulo? Možda se radi o nečem većem od toga. Provjerite.

1. Kakvi ste bili kao dijete? Jeste li imali zamišljenog prijatelja? Jeste li vjerovali u čarobna stvorenja o kojim ste slušali iz bajki? Jeste li voljeli maštati? Da li vam se često događale da odlutate u snovima otvorenih očiju?

 • Da Ne

2. Nabavite kompas i stavite ga na stol ispred sebe. Snažno protrljajte dlanove i zatim ih položite na stol, sa svake strane kompasa, pazeći da ga ne dodirnete. Miče li se kazaljka?

 • Da Ne

3. Zapalite svijeću i sjednite pred nju na oko metar i pol udaljenosti, tako vaš dah ne dopire do nje. Fiksirajte pogledom plamen i dajte mu naredbe poput: digni se, spusti se, savini se, postani crven. «Sluša» li vas?

 • Da Ne

4. Kad zazvoni telefon, pričekajte nekoliko sekundi prije nego što se javite i pokušajte pogoditi tko zove, ne koristeći se logičkim zaključivanjem: muškarac ili žena, stranac ili netko od obitelji… Uspijeva li vam često da pogodite tko zove?

 • Da Ne

5. Uzmite deset karata s crvenim znakom, na primjer srcem, i poslažite ih tako da se vide. Uzmite karte s crnim znakom i pokušajte ih, ne gledajući, spariti s odgovarajućim crvenim. Uspijevate li spojiti bar 8 parova?

 • Da Ne

6. Da li vam se često događa da se nađete potpuno sami u kući, na poslu ili na pustoj ulici i da snažno osjetite prisustvo druge osobe ili čak da osjetite blagi dodir ruke na ramenu ili leđima?

 • Da Ne

7. U kazinu ili kod kuće s prijateljima igrate rulet: prije nego što se ubaci kuglica, koncentrirajte se i glasno recite da li će se zaustaviti na crvenom ili crnom polju. Možete li pogoditi barem četiri od pet puta?

 • Da Ne

8. Jeste li ikada primijetili da vam životinje instinktivno prilaze, čak i one koje vidite prvi put? Postoji li neki poseban «feeling» između vas i mačaka? Uspijevate li komunicirati s vašim kućnim ljubimcem, čitajući njegove kretnje i poglede’

 • Da Ne
Imate više od 6 potvrdnih odgovora? Nedostaje vam samo metla
 • Ako ste potvrdno odgovorili na manje od 3 pitanja, vjerojatno ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji, neskloni vjerovati bilo čemu osim vlastitim očima i iskustvu. Čak i ako imate neke posebne sposobnosti, teško da ćete ih ikada otkriti.
 • Ako ste potvrdno odgovorili na najmanje 4 pitanja, znači da imate dobar potencijal koji, ako se potrudite, možete razviti. U tome vam mogu pomoći discipline poput joge ili autogenog treninga, ili pak svakodnevne vježbe dubokog disanja i meditacije.
 • Potvrdno ste odgovorili na sva ili barem na 6 pitanja? Čestitamo, obdareni ste posebnim sposobnostima koje vam omogućuju da stupite u kontakt s drugim dimenzijama, da predvidite događaje, da situacije okrenete u svoju korist. Potrudite se da što bolje iskoristite taj dar!

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like