U krevet vam se uvukla dosada?

Sigurno ste često u društvu razmijenjivali priče o nezaboravnim seksualnim iskustvima. Smatrate li da su vaši prijatelji napredniji od vas i u vaš se krevet uvukla dosada? Ispunili ste najskrivenije maštarije ili se radije držite provjerenih strategija za vođenje ljubavi?

Vrijeme je da odglumite, ali ne orgazam

Ok, ovo ste možda i probali, nismo otkrili toplu vodu. Ipak, mnogi izbjegavaju glumiti nekog drugog tijekom seksa, misleći da će ih partner tako manje voljeti. Ne padajte u tu zamku. Promjena svakome dobro dođe, a bolje je da je napravite vi, nego netko treći. 

Prepustite se seksi scenariju, partnerica može biti u ulozi zanosne seksi čistačice, stjuardese ili stroge učiteljice, a partner zgodni doktor, ili zagonetni policajac. 

Trk do opasne lokacije

Prihvatite da seks nije zanimljiv samo u spavaćoj sobi. Budite avanturisti i odaberite neko “opasno” mjesto gdje vas mogu uhvatiti svakog časa. WC u avionu je uvijek dobra ideja, ali imajte na umu da ćete biti na “ocjenjivanju” radoznalih pogleda svojih suputnika.

Veži me

Seks može biti zagonetan i zabavan u isto vrijeme. Da biste uzbudili partnera, potrebno je samo malo mašte. Isprobajte vezanje seksi lisicama. 

Kada vam partner dopusti potpunu kontrolu nad svojim tijelom, možete ga dovesti do nezaboravnog orgazma i “natjerati” ga da uživa dok vi to želite. 

Osim što ćete partneru prirediti nevjerojatan ugođaj, sigurno ćete pojačati povjerenje koje vas veže. 

Ako ste sramežljivi za odlaske u seksi shop, potražite lisice u jeftinijim dućanima. Povoljne su i “obavljaju posao”.

Učinite to na brzaka

Ah, stari dobri brzinski seks. Ako niste isprobali ovakav seks, stvarno ne znate što propuštate. Iznenadite partnera i pokažite mu koliko ga želite u samo nekoliko minuta. Sigurno ćete oboje jedva čekati reprizu. 

Vrijeme je za fotkanje

Iznenadite partnera tijekom radnog vremena seksi fotkom zbog koje će poželjeti pobjeći s posla i dotrčati do vas. 

Ako se sramite, fotografirajte svoje donje rublje i pošaljite mu fotografiju uz poruku da te seksi gaćice više nemate na sebi. 

Nakon što pošaljete poruku, pričekajte oduševljeni odgovor i nemojte se iznenaditi ako vam uzbuđeni partner poslije desetak minuta zakuca na vrata. 

Želim te

Najgori dojam koji možete ostaviti na partnera je da ne želite seks. Ako nikada ne inicirate vođenje ljubavi, nalazite se u ozbiljnom problemu. 

Kada poželite uživati u dobrom seksu, jednostavno to pokažite partneru. Riječi, dodiri i značajni pogledi pokazuju partneru koliko ga želite i pomažu mu da vas odvede na sedmo nebo.

Zaplešite u njegovom krilu

Da, da, većina muškaraca bi rado uživala u plesu “samo za njegove oči”. I krilo. Obucite se izazovno, pustite erotsku glazbu i prepustite se. Uz seksi pokrete i zavodljivi pogled nećete moći pogriješiti. 

Na stražnjem sjedalu auta

Malo je vjerojatno da niste probali seks u automobilu. Ipak, ako ste do sada bili skeptični prema seksi igrarijama u autu, opustite se. 

Ako se bojite da će vas vidjeti, vozite se do nekog skrivenog mjesta. Ako vas uzbuđuje mogućnost da će vas netko uhvatiti na djelu, odaberite vlastiti parking. Pozovite partnera na vožnju sa sretnim krajem i parkirajte se što prije.

Seks na otvorenom

Tijekom toplijih dana uživajte sa partnerom na otvorenom. Šetnja u prirodi može postati vrlo zanimljiva i neočekivano uzbudljiva, ako se riješite odjeće i prepustite strastima.

Afera sa seksi strancem

Iako nemate pojma što vam točno govore, frajeri koji govore stranim naglaskom imaju nevjerojatne zavodničke moći. 

Seks sa strancem može biti vrlo uzbudljiv, ali ne zaboravite se zaštititi tijekom seksa. Iako vas je privukao do nesvjesti, ipak ne poznajete ovog “jednokratnog” partnera. 

Seksi igračke

Ne sakrivajte vibrator od partnera. Upoznajte ga sa ovom seksi igračkom i prepustite se jedno drugom. Ne zaboravite i igračke za nježno pljeskanje po guzi, japanske kuglice i razne erotske masažere. 

Iznenadni noćni seks

Nježno probudite partnera u tijeku noći i recite mu da ga nevjerojatno želite. Neočekivani seks brzo će vas dovesti do vrhunca, pa ćete moći zajedno utonuti u san. 

Ovakav seks držat će vas u dobrom raspoloženju i nakon buđenja, a nemojte se iznenaditi ako tijekom neke od narednih noći partner vam odluči ukrasti ovu ideju i dovede vas do ludila. 

Fotografije: press photo Vanderlust

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like