Sitnice koje vas poružnjuju u muškim očima…

Muškarci vole žene sa izgrađenim stilom, a odabir garderobe najbolje odražava vaš ukus. Kratke suknje su, naravno, dobrodošle, ističu noge i stražnjicu, ali nikako ne idu uz majice dubokog dekoltea ili uz vrtoglavo visoke potpetice, jer ćete tako ličiti na jeftinu zavodnicu, a ne na poželjnu djevojku sa stavom.

Zgodna, ali neukusno odjevena žena može biti privlačna na trenutak, ali ako je u potrazi za djevojkom koju bi upoznao sa svojim društvom i obitelji, odjeća koju djevojka nosi bit će jedan od pokazatelja je li “ona prava”.

Previše šminke nije “in”

Ako muškarac prvo mora maknuti tone pudera s vašeg lica, onda vjerojatno nemate mnogo šansi kod njega. Većina muškaraca voli djevojke koje “furaju” prirodan izgled i imaju čistu i njegovanu kožu.

Neadekvatan puder ili previše šminke, noćna šminka tijekom dana i ljepljivi sjaj za usta rijetko se kome mogu sviđati, pa ih izbjegavajte, bez obzira što vam djeluje da vas mogu uljepšati.

I nakit je, često, prava noćna mora za muškarce. Ako stavite na sebe sve što vam se sviđa iz kutije za nakit koju imate, asocirat ćete ga na novogodišnju jelku, a ne na elegantnu djevojku.

Ogromne naušnice, previše narukvica i rajfovi za kosu, odbijaju mnoge muškarce, pa pažljivo birajte čime ćete dopuniti svoj izgled.

Ukoliko baš volite nakit, odaberite upečatljiv komad koji će se slagati sa izborom odjeće i ništa više, jer možete upropastiti efekt koji ste željeli postići.

Manje je više

Muškarci vole jednostavnost i obično tragaju za djevojkama koje bez mnogo muke mogu biti privlačne i originalne. Oni lako prepoznaju žene sa stilom i stalo im je da kraj sebe imaju osobu koja zna i želi se posvetiti svom izgledu, ali ne pravi od sebe pokretnu lutku.

Zato pažljivo slušajte savjete koje dobijate od muškaraca iz svoje okoline i prilagodite ih svom ukusu. Brzo ćete shvatiti da je znanto lakše osvojiti mušku pažnju igrajući na kartu prirodnosti.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like