Saznajte koliko je ozbiljna vaša veza

Kada kod partnera provodite puno vremena, vrlo je vjerovatno da će se barem neki komadi vaše odjeće naći u njegovom ormaru ili obrnuto, i to je sigurno jedan od znakova da ste u ozbiljnoj vezi. To je samo dokaz da se često viđate i da postoji mogućnost da uskoro imate – zajednički ormar.

U frižideru su namirnice koje oboje volite

Kada se u vašim frižiderima nalaze namirnice koje oboje volite, to je siguran znak da nemate samo isti ukus već i ozbiljnu vezu.

Vaše stvari u njegovoj kupaonici i obrnuto

Vaš šampon na rubu kade stoji tik uz njegov gel za tuširanje? Vaš i njegov brijač na istoj polici? Imate dvije četkice za zube – jednu u vašem, a drugu u njegovom stanu? Sve je jasno – vaša veza više nije neobavezna zabava, flert… vi ste na korak do zajedničkog života.

Lozinke za elektronsku poštu

Kod partnera koji su već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi i ne skrivaju ništa jedno od drugog, povjeravanje lozinki ili pinova za karticu nije ništa revolucionarno. Do toga dolazi zbog brzine života i olakšavanja svakodnevice. Ali, to se mora dogoditi bez siljenja, ucjena i pritiska. Ukoliko vam partner povjeri svoje lozinke sigurno ne planira s vama biti još samo nekoliko dana.

Upoznavanje s roditeljima

Kada vas partner predstavi svojim roditeljima, budite siguni da ulazite u ozbiljnu vezu. Jer sigurno ni vi nećete bilo koga upoznati sa svojima.To je privilegija osoba s kojom će se vaši roditelji sigurno još viđati.

Javlja se na vaš telefon

Taj korak je visoko na ljestvici ozbiljne veze i stoji rame uz rame sa povjeravanjem lozinki i pinova. Kada vaš telefon zazvoni i partner se upita da li bi se mogao javiti, to je definitivno znak da želi ozbiljnu vezu. Želi poznavati ljude koji vas okružuju. Isto znači i ako vama kaže da se javite jer je on u tom trenutku zauzet.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like