Kako u odnos vratiti požudu?

Kada ste sa svih strana “pritisnuti” svakodnevnim obavezama, seks je zadnje što imate na pameti. Ok, nije baš da ne mislite o seksu, ali sigurno je da za intimnost sa partnerom ostavljate jako malo vremena kada vas dnevni raspored uzme pod svoje.

Iako mnogi tvrde da najviše maštaju o idealnom vođenju ljubavi koje traje čitavu noć, malo vremena za seks može biti idealnije rješenje za očuvanje iskre koja vas je spojila.

Predigra je super stvar – ne odričemo se njenog “društva”, ne brinite – ali ponekad nemamo strpljenja i vremena čekati da pređemo na stvar, pa je bolje da se odlučimo za brzinski seks.

Uzbuđenje koje donosi seks na brzaka je odlično za podgrijavanje ljubavnog odnosa – budi strast i “hrani” požudu oba partnera.

Iako se ovaj seks veže za faktor iznenađenja, ponekad nije loše da ga jedan od partnera dobro isplanira, posebno ako želite da to iznenađenje razveseli partnera toliko da idućeg dana cijelo vrijeme misli o vama i predstojećem “brzincu”.

Nakon buđenja možete pokazati svom partneru koliko vas privlači, jer je zajedničko jutro u krevetu najbolja prilika za neočekivani brzi seks koji će učiniti da jedva dočekate reprizu.

I tijekom tuširanja možete uživati jedno u drugom. Iznenadite partnera dok se kupa i na brzaka pokažite jedno drugom koliko se privlačite. Do nezaboravnog vrhunca, naravno.

Ako imate vremena, odvedite partnera do mjesta gdje ste doživjeli seks kojeg se oboje i danas sjećate – parkić u susjedstvu, parking iza vaše zgrade, izletište, hotelska soba tijekom prvog zajedničkog putovanja i slično.

Koje god mjesto da je bilo na tapetu, ne oklijevajte, vrijeme je da se prisjetite kako ste žarili i palili na početku veze. Kada vam se vrate stari dobri osjećaji, krenite u akciju. Na brzaka, podrazumijeva se. 

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like