Kako mu reći da je loš u krevetu?

Da je loš ljubavnik nemojte mu reći odmah nakon prvog seksa, jer prvi put često nije i najbolji zbog treme, nervoze, iščekivanja… Ukoliko se pehovi nastave i drugi, treći put, onda mu recite, ali nikako ne tokom samog odnosa.

Vaša izjava zahtjeva, prije svega, iskrenost ali i pravi izbor riječi. Prvo nabrojite sve što vam se s njim u vezi sviđa: možda je to njegovo tijelo, donje rublje koji nosi, miris, koža, način na koji se ljubi…

Tek nakon pohvala recite što vam se ne sviđa, ali nikako nemojte reći: “Ti u krevetu nisi dobar”, ili: “Ti me ne možeš zadovoljiti”. Bolje recite: “Bilo bi mi ugodnije kada bi učinio to i to…”, ili: “Onaj položaj mi ne odgovara, da probamo nešto drugo?”, “Nemoj mi više raditi to i to, čini mi se da bi mi nešto drugo više pasalo”.

Izbjegavajte krutu iskrenost

Neophodno je da naglasite kako vjerujete da to što vam ne odgovara sigurno se može popraviti, kao i da ga pitate da li postoji nešto što bi on volio promijeniti tijekom seksa. Slobodno mu recite gdje bi i kako voljeli da vas dodiruje, kojim tempom… ali mu to nikako ne govorite strogo i imperativno, već više kao usputno šaputanje.

Možete od toga napraviti i šalu tako što ćete odglumiti učiteljicu koja pokušava podučiti “neposlušnog đaka”. Obećajte mu da će biti posebno nagrađen ako se ispostavi da je pažljivo slušao svoju “učiteljicu”.

Fotografije: press image No Strings Attached

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like