Kako mu reći da je kraj

On je lijepo odgojen, sa manirima, nije dosadan, čak i ne izgleda loše, ali između vas nema kemije. Postoji nekoliko načina da mu kažete da od vas dvoje nema ništa, a da ga ne povrijedite ili uvrijedite.

Ne odugovlačite, prije svega. Ako lažete, izmišljate izgovore za otkazivanje sastanaka, samo komplicirate situaciju. Kad nešto ne ide, ne ide, i tu nema pomoći. Ako nastupite iskreno i na vrijeme, druga strana će to poštovati.

Pazite koje riječi ćete upotrijebiti. Ti si super, ali ja nisam za tebe, Nije mi još vrijeme za ozbiljnu vezu i slične rečenice odavno ne funkcioniraju. Da li bi i vi povjerovali u to? Bolje recite što volite kod njega, krenite od komplimenta i pohvala, a na kraju recite kako to, ipak, nije dovoljno da biste vas dvoje ostvarili emotivnu vezu.

Istaknite razlike koje vas udaljavaju jedno od drugog, potencirajte na tome da ne vjerujete u to da se suprotnosti privlače.

Nikako ne izgovarajte: bit ćemo prijatelji. To je laž i vi to znate. Osobi kojoj se sviđate bit će teško se družiti s vama i uvijek će očekivati nešto više, barem dok vas ne preboli ili ne upozna neku drugu, potencijalnu ljubav.

I na kraju, nemojte se bojati povrijeđivanja – veza bez ljubavi više boli od prekida.

Fotografije: Silver Linings Playbook

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like