Kako ga osvojiti uz pomoć horoskopa?

Sviđa vam se neki muškarac već duže vrijeme, ali ne znate kako mu prići? Prvo saznajte njegov horoskopski znak, a onda slijedite upute.

Ovan: Ponašajte se kao da je centar svijeta. Kada ste u njegovom društvu, neka vam on bude najvažniji na svijetu. Kontakt očima i inteligentna konverzacija osigurat će vam svu njegovu pažnju. Ali, nemojte da vaši susreti predugo traju, stavite mu do znanja da “imate život” nevezano za vaše zajedničke izlaske.

Bik: Neka njegova čula uživaju. Bikovi su prije svega vizualni, čulni tipovi. Dakle: sjajna, svilenkasta kosa, nježan dodir ruke i miris vanilije, recimo. Upotrijebite njegove “slabosti” protiv njega, i neće vam odoljeti.

Blizanci: Zavedite ga pričom. Muškarci rođeni u ovom znaku “padaju” na inteligentne žene koje su u stanju voditi suvisle razgovore o različitim temama. I naravno, žene koje znaju kad je vrijeme da prestanu sa pričom…

Rak: Nježnosti neće odoljeti. Uprkos tome što muškarci rođeni u ovom znaku znaju biti tvrdoglavi, zapravo su vrlo osjećajni i čeznu za nježnošću. Oni žele kraj sebe ženu kojoj mogu vjerovati, pažljivu, osjećajnu i punu podrške. Pokažite mu osjećaje i vaš je.

Lav: Okrenite stvari na šalu. Lavovi su karizmatični, i kad su oni u pitanju, neće vam biti dovoljne samo ljepota, pamet i obrazovanje. Oni žele kraj sebe ženu koja ima duha, s kojom se mogu smijati. Smisao za humor će ga oboriti s nogu.

Djevica: Budite fina djevojka uz poneki pogled koji nagovještava i “drugu” stranu vaše prirode. Muškarce rođene u ovom znaku odbijaju žene koje svoj seksepil ističu u prvi plan. Oni žele damu koja je suosjećajna, moralna, ali i ženu koja zna uživati u životu… Dakle, neka jedan gumb na svilenoj bluzi bude otkopčan.

Vaga: Pada na stil. Možda on neće uvijek biti skockan od glave do pete, ali definitivno pored sebe želi ženu od stila. Dakle, ne nekoga tko prati modu po svaku cijenu, već ženu koja zna nositi ono što je odabrala. On želi “cijeli paket” – eleganciju, obrazovanje i ženu koja to zna pokazati sa stilom.

Škorpion: Nemojte se sramiti “vražice” u sebi. Muškarac rođen u ovom znaku razumije čarobnu snagu ljubavi i spreman joj se prepustiti. Dakle, slobodno aktivirajte sve svoje čari. 

Strijelac: Pokažite da ste zainteresirani, a onda “nestanite”. Strijelci uživaju u igri zavođenja, ako im se učini da ste “lak plijen”, nećete mu biti interesantni. Stavite mu do znanja da je vaša ljubav rijedak i dragocjen dar, i da treba biti sretan ako vas osvoji.

Jarac: Opušteno, ali ne i dosadno. Jarčevi su najčešće muškarci tradicionalnih shvaćanja, koji žele djevojku koja će se uklopiti u ulogu koju žene imaju u njegovoj obitelji generacijama. To ne znači da očekuje da se zatvorite u kuhinju, već da kraj sebe želi djevojku koja će se sviđati i njegovoj mami. I koja će biti taman toliko seksi da mu prijatelji pomalo zavide.

Vodenjak: Prijatelji prije svega, ali… Prijatelji koji se ljube. Vodenjake nije lako razumijeti, jer često zamagljuju granicu između prijateljstva i ljubavi. Najbolje je da krenete kao prijatelji, i vidite kako će se stvari razvijati. Ali, nemojte bježati od dvosmislenosti i budite slobodni, tako će biti zabavnije i vama i njemu.

Ribe: Vi ste njegova sudbina. Muškarci rođeni u ovom znaku žele uz sebe ženu koja će se savršeno uklopiti u njihovu životnu priču. On će biti potpuno očaran svim slučajnostima koje ukazuju na to da ste vas dvoje srodne duše. Ali, nemojte pretjerati sa “ovo je bilo suđeno” pristupom… Bolje je ako imate “nevjerojatno, i ja isto (to mislim, volim, radim)” stav. Samo nemojte glumiti, nemojte se praviti da imate više toga zajedničnog nego što je to zaista slučaj.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like