Ima drugu? Znakovi koji ga odaju…

S vremenom mnogi parovi dođu u fazu u kojoj spolni odnosi skliznu negdje u pozadinu veze, posebno ako ih neprestano ne oživljavaju strašću, ljubavlju, maštom i željom. Ako se pojavi treća osoba, nadomjestit će sve to jednom od partnera koji je spreman na prevaru. Odsutnost je bezazlena samo kada je posljedica umora, zabrinutosti, stresa.

Kada partner ignorira iznenađenja

Ako je nekada vaš partner bio oduševljen svakom novošću na vašem tijelu, a sada je poprati tek ravnodušnim komentarom, ili je, još gore, ni ne primijeti, to može biti loš znak. Nije dobro ako ga više ne uzbuđuje nova intimna frizura, novo seksi rublje, i slično, trebalo bi se zapitati zašto je došlo do te promjene.

Kad on promijeni “frizuru”

Većina muškaraca tvrdi kako svoje stidne dlake žele imati u njihovom prirodnom obliku, ali ako naprasno promijeni mišljenje i “frizuru”, to može biti znak da je to od njega tražio netko drugi. Ako je tako, vi tražite objašnjenje.

Kada “glava boli” češće nego inače

Ako vaš partner sve češće izbjegava seks uz izgovor da mu nije dobro, da je umoran… vrijeme je da razgovarate otvoreno. U svakom lsučaju, nemojte donositi zaključke prije vremena, jer je normalno da svakome od nas, iz raznih razloga, dođe vrijeme kada nam baš i nije do seksa.

Odjednom kondomi

Do sada ih niste koristili, a onda su se odjednom pojavili i u vašem krevetu? Ako nije riječ o želji da se zaštite od trudnoće, o čemu ste nedavno razgovarali, onda otvoreno pitajte od čega se sada odjednom štitite. Još je gore ako kondome pronađete u džepu ili torbi svog partnera. ne radite scene, započnite razgovor na tu temu. Možda se radi o poklonu, možda su ih dijelili na ulici nekim povodom.

Fotografije: press photo The affair

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like