8 znakova da vas doista voli

Volim te, samo su dvije riječi, ali ih muškarci često teško izgovaraju. No, zato pokazuju osjećaje na druge načine. Otkrit ćemo vam kako!Kad ste svježe zaljubljeni, želite to objaviti cijelom svijetu i nije vam teško stoput na dan reći “volim te”. Tako je barem kod žena. Kad je riječ o osjećajima, muškarci su češće suzdržani. Nema mjesta sentimentalizmu! Naravno, takav stav ne mijenja ono što muškarac osjeća, ali žene to teško prihvaćaju. Ipak, nema razloga za zabrinutost. I muškarci pokazuju svoje osjećaje, ali na drukčiji način, a mi ćemo vam otkriti kako!

  1. Mali znaci pažnje

Ne moraju to uvijek biti veličanstvene, pompozne izjave ljubavi kojima će vam muškarac pokazati koliko mu značite. Mnogo češće se radi o malim stvarima u životu kao što su svakidašnji znakovi pažnje.Ako se pri odlasku u trgovinu sjeti vašeg omiljenog jogurta, svoje aktivnosti u slobodno vrijeme usklađuje s vašima ili vam ponekad donese doručak u krevet, jasno je da je to njegov osobni način na koji vam govori volim te.

  1. Pozorno slušanje

Muškarac koji pažljivo sluša, čak i kad pričate o nevažnim stvarima, i kojem nije svejedno ono što vas zaokuplja, nesumnjivo ima duboke osjećaje prema vama.

  1. Tjelesni kontakt

Kad su muškarci zaljubljeni, gotovo nesvjesno traže tjelesni kontakt. Svjedno da li u javnosti ili kod kuće, zaljubljeni muškarac ne može se suzdržati od zagrljaja, poljubaca i drugih nježnosti. Jasan znak ljubavi!

  1. Vrijeme

Tko ima zahtjevan i stresan posao, gotovo da nema slobodnog vremena. Izjava “nemam vremena za ljubav” nije bez osnove, ali je često samo izgovor. Naime, onaj tko istinski voli, automatski pronalazi vremena za partnera. Svejedno da li muškarci ili žene: vrijeme se definitivno može shvatiti kao dokaz ljubavi.

  1. Ključ stana

Ako parovi još ne žive zajedno, ključ stana velika je tema. Muškarcu je posebno teško dati ključ svog stana jer strahuje da će se nakon toga žena uvući u njegov život i htjeti malo pomalo sve promijeniti. Međutim, ako vam je dao svoj ključ i naglasio da ga možete koristiti u svako doba, bez obzira na to je li on kod kuće ili ne, to je znak da je stvarno zaljubljen.

  1. Prijatelji

Situacija s njegovim prijateljima slična je kao i s ključem od stana. Svatko katkad treba vremena za sebe i svoje prijatelje – bez partnerice. No, ako vas je upoznao sa svojim prijateljima i sve vas češće poziva da mu se pridružite kad izlazi s njima, tada to nesumnjivo nešto znači.

  1. Pouzdanost

Za većinu je parova spoznaja da se u svakom trenutku možete osloniti na partnera jedna od najvažnijih stvari u ljubavnoj vezi. Zato vrijedi: ako znate da ćete u njemu uvijek imati podršku i pomoć, možete biti sigurni u njegovu ljubav.

  1. Obiteljske obaveze

Proslava bakinog 80. rođendana, Božić kod vaših roditelja ili krstitke sestrinog djeteta – mnogim muškarcima takve su obaveze prava mora! No, ako ima ozbiljne namjere, vama za ljubav otići će na takva događanja i truditi se biti dobro raspoložen.

Fotografije: Love Actually Press Photo

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like