Želi li on samo seks ili nešto više?

Kada muškarci žele samo ono što im je uglavnom na umu – vrući seks – neće se mnogo truditi da saznaju kakvi su vaši osjećaji, ali rado će vam dijeliti komplimente.

U “trci” za seksom, neće odustajati od provjerenih strategija – uvjeravat će vas u vašu ljepotu, zavodničke sposobnosti i seksepil. Potrudit će se da se pored njega osjećate privlačno, a nešto uporniji i “pokvareniji” ljubavnik bez ikakvih problema će vam “neprimjetno” povjeriti da mu je već jako stalo do vas ili kako osjeća da bi vas mogao voljeti.

Ako vam šesto čulo govori da mulja – vjerojatno ste u pravu. Ne padajte na “prozirne” i brze izjave ljubavi koje, kao što ste primijetili, imaju samo jedan cilj – zajednički odlazak u krevet.

Ipak, ne gubite nadu. Bez obzira što većina muškaraca najčešće želi samo seks, a onda bježe glavom bez obzira, sigurno nije uvijek tako.

To ćete, najvjerojatnije, shvatiti tek kada do seksa već dođe, pa morate malo riskirati.

Nježnost nakon vođenja ljubavi

Nakon vatrene akcije s djevojkom koja im se sviđa, muškarci koji su zaista zagrijani za nešto više, počinju pokazivati “znakove slabosti” prema toj djevojci.

Ukoliko umjesto bježanja iz kreveta odmah nakon seksa i hladnog ispraćaja kući poželi se maziti s vama i pokazuje znakove da bi vas rado grlio čitavu noć, vjerojatno mu se zaista sviđate. Ne odbijajte takve geste, jer one bude intimnost i grade temelje za lijepu vezu ispunjenu bliskošću.

Ako ostanete u kontaktu i nakon seksa i nastavite se sretati, a “gospodin (sad već vjerojatno) pravi” ne prestaje vas zapitkivati o planovima za budućnost, željama, poslu kojim se bavite, obitelji i prijateljima, vjerojatno vas ne vidi samo kao “još jednu u nizu”, već kao priliku za vezu.

Budite prirodni i prihvatite rizike

Zainteresirani muškarac vjerojatno će početi s vremenom vas upoznavati sa svojim prijateljima i  “uvlačiti” u svoj život, a tada ne ostaje puno prostora za nedoumice – vidi vas kao dio svoje ekipe.

Kada sve “simptome” zbrojite i oduzmete, možda zaključite da ste pronašli “gospodina (zaista) pravog”. Ostvariti dobru komunikaciju nije uvijek lako, čak ni kada vam se netko jako sviđa, ali za sve je neophodno malo truda i strpljenja. Ne “gušite” partnera, uživajte u vremenu koje provodite zajedno i, naravno, ne dopustite da se izgubi strast koja vas je spojila.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like