Za naše drage muškarce (ali i znatiželjne žene): što sve ide u paketu s novom curom?

Upravo ste započeli vezu s djevojkom svojih snova? Smiješi vam se (vjerojatno) sjajan seks, nježnost, društvo za super provod u najrazličitijim situacijama… Ali, očekuju vas i neke promjene u životnom stilu koje vas možda neće baš toliko oduševiti.

Što možete očekivati?

Ako imate sreće, uglavnom sitnice, male ustupke koje ćete činiti, a da ih niste ni svjesni. Ili ćete ih biti svjesni, ali će vam oni predstavljati zadovoljstvo. Ipak, koliko god da ste zaljubljeni, imajte u vidu da ne samo da ne morate postati nova osoba samo zato što ste u novoj vezi, nego to i nije poželjno. Ako budete pretjerano popustljivi i počnete raditi previše kompromisa, vrlo brzo će zaljubljenost ispariti, a vi ćete se pitati kako ste se uopće našli u takvoj situaciji.

Neke stvari će se sigurno promijeniti

Više nećete izlaziti toliko često. Ili, bar nećete izlaziti na ista mjesta i u istom društvu kao do tada. Naravno da ćete i dalje ići na pivo s frendovima, ali… ne prije nego što se dogovorite s njom. Muška druženja tog tipa bit će ipak malo rjeđa nego što ste vjerojatno navikli.

Vaši prijatelji će u prvo vrijeme biti “na skeneru”. Na fini način vjerojatno će vam biti skrenuta pažnja na sve divne osobine vašeg prijatelja iz djetinjstva (koji je sasvim slučajno u višegodišnjoj vezi), kao i na činjenicu da je krajnje vrijeme da neki od vaših frendova iz kvarta “odrastu”.

Počet ćete se hraniti zdravije. To uopće nije loše, naravno, pod uvjetom da povremeno zajedno uživate i u pizzi (na kojoj ste, priznajte, živjeli prije nego što ste se počeli viđati).

Poslije nekog vremena primijetit ćete da vam se garderoba promijenila. Na bolje, vjerojatno. 

Dobit ćete neke nove dužnosti (ne one na koje ste prvo pomislili). Odjednom će isplivati more “muških” poslova koji čekaju na vas, i uglavnom uključuju neke aktivnosti u vezi sa tehnikom, alatom i sličnim.

Uz novu ljubav život možda postaje malo kompliciraniji, ali sasvim sigurno postaje i mnogo, mnogo bolji. Pomislite samo na sve te poljupce koji vam se smiješe.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like