Što nakon seksa s kolegom?

Prije nego što uskočite u krevet, pažljivo izaberite kolegu. Ako spavate s nekim tko vam je nadređeni na poslu, pazite da ostali zaposleni to ne saznaju. Sigurno ne želite da vas ogovaraju i misle kako ste preko kreveta došli do posla, povišice, novčanog bonusa.

Najveća greška prije upuštanja u seksualni odnos s kolegom, koju uglavnom prave dame, je ignoriranje činjenice da biste se mogli i emotivno vezati za seksualnog partnera s posla. Naravno da u emotivnom vezivanju nema ništa loše, ali razmislite – hoćete li poslije toga moći svakog dana provoditi vrijeme s njim na poslu?

Ako ste već imali akciju, nikada ne dolazite zajedno na posao. Držite vaš odnos u tajnosti, osim ukoliko ne planirate početi se službeno zabavljati.

Dajte sve od sebe da dobro radite svoj posao, čak i bolje nego inače, kako bi ostale kolege odustale od ogovaranja, a o vama pričali samo kao o nekome tko je dobar u svom poslu.

Iako možda imate potrebu podijeliti s nekom prijateljicom na poslu koliko je vaš kolega dobar u krevetu, nemojte to raditi. Čak i da vam frendica obeća da to od nje nitko neće čuti, vjerojatno će reći bar jednoj osobi, koja će reći još nekome i na kraju će svi zaposleni znati.

Nakon nezaboravnog seksa obuzdajte želju da na poslu bacite pogled na savršenu guzu kolegice. Riskirate da vas otkriju. Da ne biste odali tajnu, nemojte upadati u ured, ići zajedno u wc. Jednako prozirno će biti i ako ga budete pokušavali izbjeći na sve moguće načine.

Želite li ili ne s kolegom imati neku ozbiljniju vezu, trebate nakon seksa razgovarati s njim o tome što se dogodilo. Naravno, razgovor trebate obaviti u četiri oka, daleko od ureda.

Prema posljednjim istraživanjima, više od 50 posto zaposlenih ljudi imalo je seks s kolegama. Ako ste i vi među njima, samo budite obazrivi i uživajte u poslu!

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like