Saznajte što sve uzbuđuje muškarce

Istraživanje je pokazalo da muškarce uzbuđuju i neke stvari koje žene ne vole na sebi.

Na prvom mjestu je lice bez šminke. Bez obzira na to što vi sebi, vjerojatno, izgledate ljepše i osjećate se sigurnije makar i sa minimumom šminke, mušakrci kažu da su gole usne i prirodni izgled neodoljivi. Ono što ih najviše odbija je poljubac tek našminkanih usana, ali i lice sa naslagama pudera.

Na drugom mjestu je trbuščić, ne trbuh. Muškarci ne luduju za ženskim pločicama već za trbuhom koji izgleda prirodno zato što im to govori da imaju posla s opuštenom osobom koja nije opterećena svojim izgledom.

Ni velike grudi nisu na listi prioriteta. Da li zbog vjerovanja da su žene s malim grudima vatrenije, da li zbog toga što su uglavnom čvršće i stabilnije, te male grudi su mnogim muškarcima baš, baš seksi.

Kad smo već kod grudi, drage dame znajte da gaćice i grudnjak ne moraju uvijek biti u paru. Naime, seksi donje rublje znači da se žena koja ga nosi spremila za seks, pogotovo u svojim mislima. Rublje koje je obično, znači da je muškarac uspio da je uzbudi bez predumišljaja.

Neke muškarce uzbuđuju žene koje nose naočale. Među najčešćim muškim fantazijama su učiteljice i doktorice, a sve do jedne imaju cvikere. Zašto? Možda je razlog u tome što samo pravi muškarac može razoružati tako stroge i opasne dame.

I na kraju – bose noge. Štikle su ok, ali bosa ženska stopala su znak da je ona prirodna, opuštena, divlja…

Fotografije: The girl next door

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like