Manje poznati detalji koji zaluđuju muškarce

Muškarce, pokazalo je istraživanje, privlače i osobine koje nisu tako očigledne, niti su ih oni uopće svjesni. Znanstvenici su izdvojili nekoliko stvari na ženi koje mogu potpuno izluditi muškarca.

Držanje

Visoke potpetice ne samo da čine vaše noge fantastičnim, već dovode čitavo tijelo u takav položaj da je kralježnica pravilno savijena i zadnjica istaknuta ka gore. Ova poza budi kod muškaraca iskonske želje i nagone, jer asocira na položaj ženskih sisavaca pred parenje.

Miris

Njemački istraživači su došli do zaključka da tijelo odaje mirise koji nam pomažu da nađemo partnera. Također, tijekom plodnih dana, vagina luči jači miris koji stimulira stvaranje testosterona i seksualno uzbuđenje kod muškaraca.

Osmijeh

Osmijeh je najbolji način da privučete pažnju muškarca koji vam se sviđa. Budite sigurni da će vam odgovoriti osmijehom, jer ljudi nesvjesno oponašaju druge koji se smiju. Smijanje utječe na lučenje sastojaka u mozgu koje čine da se osjećamo odlično i on će to povezati sa vama.

Pogled

Vaš pogled će utjecati na muškarca kroz fenomen koji se naziva kopulatorno zurenje. Gledajte u njega nekoliko sekundi bez skretanja pogleda. To će biti dovoljno da pokrene primitivni nagon u njegovom mozgu i natjera ga da reagira na vašu privlačnost.

Zubi

Istraživanje koje je proveo Match.com, pokazuje da muškarci izuzetno cijene lijep osmijeh na ženi, tj. njegovane zube. Bijeli zubi šalju poruku da vodite računa o prehrani i imate dobre navike, žuti zubi mogu asocirati na loše zdravlje, što nesvjesno odbija muškarce u potrazi za partnericom.

Kosa

Kosa također može reći dosta o vašem zdravlju. Sjajna i zdrava kosa je znak mladosti i plodnosti i može mu podsvjesno buditi želju da sa vama podijeli svoj genetski materijal.

Fotografije: Shutterstock

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like