Isprobajte ove trikove za novu strast u staroj vezi

Mnogo je načina da se vrati strast i rasplamsaju iskrice. Za početak ugasite telefone, odvojite vrijeme samo za seks.

Iznenađenje!

Zatim, seks nije akcija koja podrazumijeva večer i mrak. Iznenadite partnera tijekom dana, prije doručka ili poslije iznenada, neplanirani seks je sjajan lijek protiv monotonije u ljubavnoj vezi.

Poruka

Ostavite u džepu svog partnera nestašnu ljubavnu poruku. Lascivnu misao možete ispisati i na prašini šoferšajbe, ili nazovite telefonom tijekom radnog vremena i nagovijestite partneru što ga čeka kasnije. Put do kuće bit će u tom slučaju previše dug…

Rublje

Ako želite imati krajnje pozitivni rezultat, morate ne samo zadobiti već i zadržati pažnju osobe do koje vam je stalo. Seksi rublje je dobar način za to. Crne tange, izazovne čarape, haltere… poželjet će sve skinuti sa vas kao mašnicu s poklona.

Ples za njegove oči

Iznenadite ga striptizom. Lagano ćete stvoriti napetost s obzirom na to da su dodiri zabranjeni. Kada uzbuđenje bude na maksimumu, dozvolite mu da nagradi umjetnost koja je bila samo za njega.

Inicijativa

Saznajte koje su mu seksualne fantazije i pretvorite ih u stvarnost. Povećajte užitak tako što ćete mu svezati oči, ili ruke? Dominirajte nad partnerom, preuzmite inicijativu, zadovoljite i svoje seksualne potrebe.

Fotografije: Milijarde press photo

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like