Little Miss Puu drvene kocke za prve početke

Little Miss Puu novi je brand personaliziranih proizvoda za djecu i odrasle na hrvatskom tržištu sa zagrebačkom adresom. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece,  tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu. Dostupni na Facebook profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka i odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Drvo kao glavni nositelj ovih proizvoda, kako kažu u Little Miss Puu, najbolje sažima najljepše uspomene. Kao divan detalj na polici, kutija praktične namjene ili vlastita drvena kockasta priča za igru, Little Miss Puu proizvodi ekološki su orijentirani, a izborom drva od lipe te netretiranjem drva kemikalijama, prilagođeni i najmanjim uzrastima.

Poput pravih pričopričalica/storytellers, Little Miss Puu kocke pričaju priču o početcima; početcima života i početcima ljubavi koja traje zauvijek. Na originalan i atraktivan način, dolaze u boji drveta, ali i boji po želji pružajući tako u potpunosti mogućnost prilagodbe ovih kocaka i do najsitnijih detalja.

kocke-2

Little Miss Puu kocke pričopričalice dostupne su u tri verzije i dvije dimenzije. Veličine osam i devet centimetara, ove kocke mogu ispričati tri različite priče u kojima upravo vi, vaša djeca ili omiljene osobe postaju glavni likovi. Ukoliko želite zabilježiti datum, vrijeme i mjesto rođenja vašeg djeteta, Little Miss Puu predlaže BB / Birth Brick kocke. Vjerujući da je svaki dječak princ, a djevojčica princeza, nastaju kocke Once upon a time koje vaše dijete stavljaju u glavnu ulogu, u priču u kojoj glavni lik živi u dvorcu, u ulici u kojoj živi i inače sa svojom obitelji. Ukoliko pak želite proslaviti ljubav odraslih, onu veliku i snažnu iz koje se i rađaju mali prinčevi i princeze tu je Love story kocka koja može nositi datum vašeg vjenčanja ili upoznavanja, inicijale ljubavnog para, stihove najdraže pjesme i sl.

Nastale  iz ljubavi prema najnježnijim ljudskim bićima, onim najmanjima, Little Miss Puu  story teller kocke na svega šest stranica i u raznim bojama pričaju onu iskonsku priču o svakom pojedincu. Uz njih stara izreka „kocka je bačena“ zaista postaje stvarnost. Pobrinite se samo da bude bačena napravu stranu kako bi svi mogli pročitati što ste dobili.

Više o brandu Little Miss Puu možete saznati na službenom Facebook profilu.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like