Out of the box – savršena ideja za personalizirani poklon (za bebe i mlade mame)

Out of the box jedan je od onih novih brandova koji nas zateknu svojom originalnošću i osvoje jednostavnom, a savršenom idejom. Iza ovih personaliziranih poklona za bebe i mlade roditelje krije se Đurđica Iviček, po zanimanju upravna pravnica, koja je, kako kaže za sebe, spoj znatiželjne i pravedne kreativke.

Njezina poduzetnička priča počela je iz potrebe. Nakon porodiljnog dopusta ostala je bez posla, a nakon stotine poslanih životopisa, majka sada već četverogodišnje Neve odlučila je preuzeti sudbinu u vlastite ruke i početi vlastitu poslovnu avanturu.

– Ideja okvira za narukvice iz rodilišta Out of the box nastala je baš u tom kaosu i kombinaciji najljepših trenutaka majčinstva i trenutaka bez izvora prihoda. Željela sam narukvice čuvati na posebnome mjestu, izvući ih iz ormara – priča Đurđica.

Za potpunu realizaciju kutijica trebalo joj je više od godinu dana – uz suprugovu pomoć napravila je prototip koji su poboljšavali i mijenjali dok nisu došli do željenog izgleda.

– Željela sam da to bude nešto posebno, sofisticirano, a svakom dostupno i čini se da sam pogodila što mlade mame žele. Masovniju proizvodnju počela sam prije nekoliko mjeseci. Iako možda izgleda jednostavno, morali smo riješiti niz konstrukcijskih problema – kako obraditi drvo, kako ga spojiti, kako pričvrstiti staklo i poleđinu, i slično – objašnjava.

Njezine personalizirane, unikatne kutijice sve su traženije, a svidjele su se i mnogim poznatim mamama među kojima je i Ella Dvornik.

Out of the box kutijice idealne su i kao uspomena, ali i kao poklon i mogu se naručiti preko Facebook stranice https://www.facebook.com/narukviceizrodilista/, mogu se pronaći i u Rijeci u kretivnom dućana Šta da?, a uskoro će se moći kupiti i preko web shopa.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like