Odaberite bočicu zbog koje vaša beba neće odbiti dojenje

Često se događa da beba, nakon što prijeđe na bočicu iz koje je lakše sisati, odbija sisanje dojke jer se pri dojenju mora više potruditi. Stoga odaberite bočicu koju ćete lako kombinirati s dojenjem poput Philips Avent bočice Natural ili bočice Classic+ koje su dizajnirane kako bi omogućile bebama dojenje slično prirodnom dojenju.

Bočice Classic+ imaju posebnu umirujuću ulogu za bebe, a osim toga bočica je ugodna za držanje i jednostavna za sastavljanje. Za one mame koje žele što prirodniji prijelaz na bočicu, tu su bočice Natural koje su specifične po tome što imaju sisač koji simulira prirodan osjećaj dojke te potiče prirodno zahvaćanje zbog čega beba ne mijenja način sisanja. Upravo ta specifičnost čini ovu bočicu idealnom za kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu. Ergonomski oblik omogućuje lako držanje bočice čak i malim bebinim rukama.

Philips Avent bočica Classic+ i bočica Natural su specifične po tome što imaju ugrađen klinički dokazan sustav za spriječavanje kolika. Dok se beba hrani, ventil na sisaču se otvara kako bi zrak ulazio u bočicu, a ne u bebin trbuh.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like