S Farmacijinim Sportskim savjetovalištem krenite u još jednu sezonu vježbanja!

O uređaju GAIA i uslugama Savjetovališta educirali su se i zagrebački fitness treneri Ante Burazin, Drago Pezić i Jelena Butigan te beauty influenserica Lada Mitrašinović. Na savjetovanje se možete naručiti u Farmacia Arena Centru, na broj 01/2068- 827

Ljetni godišnji odmori za mnoge znače i ljetnu pauzu od vježbanja pa je popularni modni citat “September is new January” vrlo česta inspiracija kako za redovite vježbače tako i za kampanjce.

Farmacia već dugi niz godina u sklopu svog Sportskog savjetovališta nudi kompletnu sportsko-nutricionističku podlogu brojnih transformacijskih procesa organizma, bilo kod rekreativnih ili profesionalnih sportaša. Za učinkovito savjetovanje bitna su 3 elementa: stručno osoblje (u Farmacijinom slučaju voditeljica Savjetovališta, magistra kineziologije Miljana Azenić), relevantni mjerni uređaj i, naravno, odgovarajuća interpretacija mjerenja te preporuka pravilne prehrane i pratećih suplemenata.

Voditeljica Sportskog savjetovališta ističe kako naši klijenti nisu isključivo sportaši pa i samim time imamo priliku utjecati na promjenu loših životnih navika i kod populacije nesportaša, odnosno rekreativaca te kod osoba koje tek planiraju mijenjati svoj stil života.

GAIA je mjerni uređaj za analizu sastava tjelesne mase iz kojeg se nakon samo nekoliko minuta dobiva izvještaj na kojem su navedene individualne postotne količine minerala, proteina, masti, vode, tjelesne mase bez masnoća, tjelesne mase bez minerala… Zanimljiv podatak koji se dobiva je i biološka starost organizma, bazalni metabolizam te preporučena (poželjna) dnevna potrošnja energije. Osim mjerenja i interpretacije rezultata (cijena individualnog mjerenja je 100 kn), u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu možete dobiti i detaljan nutricionistički plan prehrane i trenažnih procesa (150 kn).

Na osnovi svih dobivenih podataka trener i nutricionist vam mogu odrediti pravi program prehrane i treninga, a da ste sigurni da je najbolji za vašu spremu i tip tjelesne građe.

S početkom nove sezone o uređaju GAIA i dodatnim uslugama Savjetovališta educirali su se i poznati zagrebački fitness treneri Ante Burazin, Drago Pezić i Jelena Butigan te beauty influenserica i make-up artistica Lada Mitrašinović.

Najčešća pitanja s kojima se susrećemo u savjetovalištu ovise o aktualnom sezonskom periodu, ali najčešće teme kod savjetovanja su svakako mršavljenje, kondicija, oblikovanje tijela i jačanje mišićnog tonusa te povećanje mišićne mase i snage.

Kako biste u novu sezonu vježbanja krenuli uz individualne smjernice, na savjetovanje se možete naručiti u Farmacia Arena Centru, na broj 01/2068- 827 svakim radnim danom od 10 do 21 h.

Fotografije: John Pavlish

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like