Almagea® L-Carnitine Active+ saveznik vašeg tijela!

Ljeto je pred nama, a to podrazumijeva i izlaganje tijela toplim sunčevim zrakama pa je sada pravo vrijeme da tijelo dovedemo u željenu formu. Barem pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Trčanje, šetanje u prirodi, rolanje, bicikliranje, samo su neki od sportova na otvorenom kojima oblikujemo svoju formu i fizički izgled. No, postoje i dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju naših ciljeva – povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Almagea® L-Carnitine Active+ sadrži najčišći oblik L-karnitina – Carnipure™, uz dodatak kroma, i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije.

Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se stoga preporučuje konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea® L-Carnitine Active+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.

Preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Sastojci: L-karnitin, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, kapsula: hidroksipropil metil celuloza, pročišćena voda, krom (krom (III) klorid).

Način primjene: 1 kapsula dnevno prije tjelovježbe.

Pakiranje: jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula s 500 mg L-karnitina i 20 μg kroma.

Cijena: 138,80 kn

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like