Zauvijek mladi uz Nivea Q10 Extra Nourishing liniju 

Naša se koža s vremenom mijenja, možemo okriviti godine, način života ili onečišćenje atmosfere, no jedno je neizbježno, s godinama ćemo se suočiti s borama i sitnim linijama na licu. Jedan od razloga zašto se ovo događa je i posljedica toga da se naša koža s godinama brže isušuje: otprilike 40% žena zrelije dobi ima suhu kožu. Ona s godinama gubi vlažnost i elastičnost, a stanice se ne mogu obraniti od štetnih vanjskih faktora kao što su mogle u mlađim danima.

Nivea Q10 donosi rješenje koje sprečava starenje kože, a vi napokon možete uživati u životu i biti ono što jeste. Nova Nivea Q10 Extra Nourishing linija sadrži koenzim Q10 koji je potpuno jednak onome u koži. Hranjiva formula  s bio arganovim uljem i kreatinom vraća suhoj i zahtjevnoj koži čvrstoću i vlažnost – upravo ono što ženama treba. Nivea Q10 Extra Nourishing dnevna i noćna krema protiv bora zajedno s Nivea Q10 višenamjenskim njegujućim uljem pobrinut će se da vaša koža bude zauvijek mlada bez obzira na godine.

Priču o koenzimu Q10 i njegovoj zadaći smo već naučili; zahvaljujući njemu naše tijelo dobiva potrebnu energiju, no s godinama njegova razina u našim stanicama opada pa tako slabi i moć njihove regeneracije. Nova Nivea Q10 Extra Nourishing linijana dopunjava razinu Q10 u našoj koži na prirodan način i ojačava najbolju zaštitu kože protiv starenja – vlastitu. Zahvaljujući 100% organskom arganovom ulju koje je zbog svog dragocjenog djelovanja poznato i kao tekuće zlato, Nivea Q10 Extra Nourishing linija bit će najbolji zaštitnik vaše kože od suhoće.

Njegujući tretman kakav vaša koža dosad nije iskusila pružit će vam Q10 heroj – NiveaQ10 višenamjensko njegujuće iznimno hranjivo ulje s prirodnim koenzimom Q10, bio arganovim uljem i kreatinom pobrinut će se da vaša koža bude čvrsta i hidratizirana. Ovisno o potrebama kože, koristite ga za osjećaj svježine tijekom dana, regeneraciju kože dok spavate ili kao masku za lice koja će kožu trenutačno opustiti i zagladiti.

Iznimno hranjiva Nivea Q10 Extra Nourishing dnevna krema protiv bora sa SPF 15 bogata je vrhunskim sastojcima kao što je koži identičan koenzim Q10 i kreatin. Svojim hidratizirajućim učinkom i blagotvornom formulom bogatom 100% bio arganovim uljem djeluje umirujuće za njegu suhe i zahtjevne kože. Učvršćuje kožu unutar 2 tjedna, vidljivo smanjuje bore i sitne linije unutar 4 tjedna te intenzivno hrani kožu tijekom cijelog dana.

Nahranite suhu i zahtjevnu kožu tijekom noći uz Nivea Q10 Extra Nourishing noćnu kremu protiv bora. Zahvaljujući njegujućoj formuli s prirodnim koenzimom Q10 i kreatinom, učvrstit će vašu kožu jačanjem njenih vlakana, a 100% bio arganovo ulje umirit će i hidratizirati vaše lice dok spavate.

Za dubinsku njegu, zdrav i nahranjen izgled kože koristite prvo višenamjensko NiveaQ10 njegujuće ulje s prirodnim koenzimom Q10, organskim arganovim uljem i kreatinom. Ovaj njegujući tretman vratit će sjaj umornoj koži i trenutno ju opustiti.

Kada vašoj koži zatreba dodatna njega, umiješajte kapljicu ulja, bogatog masnim kiselinama omega-6 i omega-9, u omiljenu Q10 dnevnu kremu.

Doziranje:

  • Jedna kap djeluje kao dnevna njega za blistavu kožu.
  • Dvije kapi koristite za dubinsku njegu zdrave i nahranjene kože.
  • Tri kapi djelovat će kao maska za lice za trenutno opuštanje i zaglađivanje kože.

Cijene:

Nivea Q10 Extra Nourishing dnevna krema protiv bora, 50 ml, 106,90 kuna

Nivea Q10 Extra Nourishing noćna krema protiv bora, 50 ml, 106,90  kuna

Nivea Q10 Extra Nourishing ulje, 30 ml, 119,90 kuna

 

Za više informacija o Nivea proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o Nivea proizvodima prijavom na primanje newslettera na:www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite Niveu i na FacebookuNIVEA Hrvatska.

IG Nivea Hrvatskahttps://www.instagram.com/nivea_hr/?hl=hr

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like