Weleda gelovi za tuširanje za nježnu i čistu kožu

Weleda nudi nježne kremaste gelove za tuširanje koji unose harmonične mirise prirode u vašu njegu, a koji će vas istovremeno osvježiti, probuditi sva osjetila i spriječiti isušivanje kože. Zasnovani su na prirodnim organskim sastojcima bez sulfata, sintetičkih mirisa i umjetnih boja, a bogati su odabranim hladno cijeđenim biljnim uljima i ekstraktima svježe ubranih biljaka.

Vedre boje Weledinih gelova za tuširanje unijet će živost i optimizam u vašu kupaonicu.

Weleda proizvodi antropozofske lijekove i kozmetičke proizvode u ravnoteži i skladu s čovjekom i prirodom. Posebna pozornost daje se kvaliteti: od izbora sirovina iz biodinamičke proizvodnje ili certificiranih otkupa divlje rastućih sastojaka, sve do cjelovitog proizvoda. Uvijek se pomno pazi da sve što se posadi, ubere i preradi bude ekološko, održivo i vjerodostojno. Samo se na taj način može osigurati iznimna kakvoća proizvoda te prijateljski i odgovoran odnos prema prirodi i ljudima.

Weleda podrazumijeva održivost, fair-trade, očuvanje prirodnih resursa, kao i transparentnost prema svojim potrošačima i partnerima. Proizvodi ne sadrže sintetske mirise, bojila i konzervanse, kao ni sirovine na osnovi mineralnih ulja.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like