The Body Shop božićna čarolija

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda, predstavio je novogodišnju kolekciju proizvoda i poklon setova. Blagdanska limitirana edicija proizvoda posebno je osmišljena kako bi naglasila magične trenutke i pomogla da se dobro osjećamo i izgledamo. Poklon setovi i adventski kalendari odišu zanosnim mirisnim notama kruške, šljive i vanilije.

Blagdansko vrijeme preispitivanja, donošenja odluka i ispunjavanja želja koje upućujemo jedni drugima, potaknulo je The Body Shop da u velikom istraživanju istraži snove o kojima sanjaju žene i djevojčice diljem svijeta i da ih osnaži u njihovom ispunjenju. Rezultat istraživanja pokazao je da neovisno o tome otkud dolaze, žene žele bolju i sigurniju budućnost, ravnopravnost i mir.

DREAM BIG kampanja tako pokreće priču o velikim snovima i vrijednostima koje iza njih stoje kroz razgovor sa ženama koje nas inspiriraju. U zanimljivom panelu moderatorica Karla Andrić pedstavila je pjevačicu Željku Veverec, dizajnericu asesoara Miu Marić, vizualnu umjetnica Marinu Mesar OKO i product dizajnericu Anu Tevšić Nauković koje su slijedile svoje snove i dugoročno napravile razliku. Kroz osobna iskustva o rastu i uspjehu, ali i izazovima na tom putu samoostvarenja biti uporan i ostati svoj glavne su poruke koje su prenijele kroz vlastite priče o velikim snovima i njihovoj realizaciji.

Vrijeme je darivanja. Pošaljite svojim darom poruku i inspirirajte svoje najdraže na pozitivnu promjenu kojoj sami teže. Sanjajte velike snove, neki će se ostvariti, a neki će se i promijeniti. Nije važno, sanjajte.

***

Za informacije o aktualnoj ponudi The Body Shop pratite na:

Instagramu: TheBodyShopHrvatska

FB stranici: The Body Shop Hrvatska

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like