Savršena formula za sve potrebe urbane kože: Nivea Urban Skin

Milijun je razloga zašto volimo život u gradu – od omiljene pjesme koju slušamo dok šećemo ulicama do raznih događanja koje susrećemo na svakom koraku. Dobar posao, bliski prijatelji, najbolji dućani i klubovi, restorani ili omiljeni fitness studio: sve je na dohvat ruke. No, tamo gdje je velika koncentracija ljudi, velika je i koncentracija ispušnih plinova, čestica prljavštine i zagađenja iz okoliša koji negativno djeluju na kožu. Suhi zrak i klimatizirani prostori, monitori kompjutera i neuredni životni stil uništavaju ljepotu naše kože. Ona na ove podražaje reagira preranim starenjem, iritacijom, neuglednim na mrljama koži, nedostatkom sjaja i općenitom neravnotežom.

Nova NIVEA URBAN SKIN linija proizvoda za njegu kože sastoji se od dnevne zaštitne kreme, noćne kreme i maske za dubinsko čišćenje pora, a osmišljena je kako bi optimalno zadovoljila sve potrebe kože izložene gradskom zraku. Ona štiti, djeluje na negativne posljedice djelovanja okoliša i pomaže u regeneraciji kože. Proizvodi za njegu kože ove linije istovremeno djeluju kao zaštitni sloj i prirodni mehanizam zaštite kože: pomažu koži da se zaštiti i obrani od djelovanja štetnih utjecaja iz okoliša.

Ekstrakt zelenog čaja i hijaluronska kiselina kao optimalna prevencija starenja kože

URBAN SKIN proizvodi za njegu kože koriste snagu organski uzgojenog zelenog čaja i hijaluronske kiseline. Ovi sastojci, poznati po sposobnosti vezanja slobodnih radikala i kao visoko učinkoviti antioksidansi, na različite načine blagotvorno djeluju na kožu.

Uz njih, Licochalcon A – poseban, prirodan antioksidans – kožu štiti od oksidativnog stresa uzrokovanog onečišćenjem iz okoliša. Ovaj vrijedni sastojak kožu “čuva” od stresa uzrokovanog zračenjem iz monitora naših kompjutera, a koži srodna pH vrijednost održava njenu fiziološku ravnotežu. URBAN SKIN dnevna krema osigurava intenzivnu hidrataciju kože do 48 sati. Formula njege kože s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom, te zaštitnim faktorom 20, osigurava pouzdanu zaštitu od UVA zračenja i sprječava prerano starenje kože.

Testiranja su pokazala kako antioksidansi sadržani u URBAN SKIN DETOX noćnoj kremi za njegu lica – uključujući visoko učinkoviti bioflavonoid alfa-glukozil-rutin dobiven iz biljaka – osnažuju zaštitnu funkciju kože. Nakon samo jednog tjedna redovitog korištenja, koža je bolje zaštićena od slobodnih radikala iz okoliša.

Kožu štiti od čestica onečišćenja koje se prenose zrakom: URBAN SKIN DEFENCE dnevna krema

Koža koja je svakodnevno izložena gradskom zraku treba posebni zaštitni sloj, osobito tijekom dana. Minijaturne čestice prljavštine lako se talože na koži. URBAN SKIN DEFENCE dnevna krema kožu hidratizira do 48 sati. Licochalcone A, prirodni aktioksidans, pomaže zaštitnom sustavu kože i pomaže joj da se obrani od negativnog utjecaja iz okoliša. Osvježavajuća i lagana formula s ekstraktom organskog zelenog čaja, hijaluronskom kiselinom, zaštitnim faktorom 20 i snažnom UVA zaštitom, sprječava prerano starenje kože. MPC: 49.90 kn

Ojačava kožu dok vi spavate: URBAN SKIN DETOX noćna krema

Tijekom noći se događaju različiti procesi obnavljanja i regeneracije kože. URBAN SKIN DETOX noćna krema s ekstraktom organskog zelenog čaja i hijaluronskom kiselinom pomaže u prirodnim procesima jer kožu opskrbljuje visoko učinkovitim antioksidansima i intenzivnom hidratacijom. Nakon stresnog dana i večernjeg čišćenja, koži srodna pH vrijednost ovog proizvoda osigurava brzo postizanje pH ravnoteže kože. Koža se aktivno regenerira i crpi novu energiju dok spavate – za svjež i zdrav izgled kože. MPC: 49.90 kn

Oslobađa kožu čestica prljavštine: 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX maska za lice

Temeljito čišćenje lica je apsolutni prioritet u dnevnoj rutini njege jer gradski zrak sadrži minijaturne čestice prljavštine koje mogu biti i do dvadeset puta manje od promjera pore kože. Testovi su pokazali kako je 1 MINUTE URBAN SKIN DETOX maska s ekstraktom magnolije osobito učinkovita u borbi protiv ovih elemenata onečišćenja iz okoliša. U jednoj minuti, prirodna bijela glina, poznata i kao kaolin, djeluje kao magnet koji privlači ulje, sebum i prljavštinu, te trajno sprječava pojavu nečistoća na koži i omoguće joj da diše. MPC: 49.90 kn

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite Niveu i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like